Vinn Bangerhead hårprodukter – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn Bangerhead hårprodukter

Idag bjuder jag på en Bonus Lucka i Liniz’ Julkalender . Nu kan du vinna ett härligt hårkit med hårprodukter ifrån Bangerhead, bestående av ett härligt torr schampo som doftar ljuvligt och ett värmeskyddande hårspray som du har innan du stylar håret. Dessa två produkter vinner EN av er.

 

FreshMeUpSolo 129krProtectMyHairSolo

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 31 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Josefine Å

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Vinsten kommer att komma efter 7 januari

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MariaM

  Det hade varit underbart att lyckas få ordning på mitt trassliga hår. Jag har en utmaning att erbjuda varje schampo och balsamtillverkare!

 2. Annica Lindqvist

  Vill vara med. Hoppas att trots begränsad tidsmöjlighet få möjlighet att försöka se lite snygg ut för maken. sen liten föddes tre månader sen så har en tråkig tofs varit faktum. Tänk att finna tillbaka till piffa till-glädjen igen. Tror hela familjen vore glad över det. 🙂

 3. Gunilla Egelstad

  Härligt år – 2015 blir om jag dessa produkter får!
  Lovar att mina lockar -åter rockar!
  Delat på fb Gunilla Egelstad

 4. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar, delar tävlingen på facebook, liselotte andersson. Vill vinna för jag älskar hårprodukter, det kan man absolut inte få för mycket av, och väldigt kul att testa nya produkter och dessa har jag aldrig testat. God Jul Liselotte

 5. Ilona Björnström

  Bangerheads hårprodukter har jag inte provat och är mycket nyfiken på hur de passar mitt hår. Stort plus att de doftar gott!

 6. Maria Karlsson

  Självklart så vill jag vara med! Mitt hår är ett ständigt trassel nu under vintern då det är både slitet och statiskt. Att kunna skydda håret med dessa produkter och kunna fräsha upp det låter som en perfekt start på det nya året 😀
  kram, Maria

 7. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Det här vore perfekt till mig. Ska spara ut håret och då behöver jag ju vara rädd om det så det inte blir slitet. Så torrschampo och värmeskydd är en toppen bra början

 8. Emelie S

  Hej!
  På mitt självlockiga hår är jag ofta trött,
  plattar och fönar men det blir fett och sprött.
  Torrshampoo räddar mig i mången situation
  för att jag snabbt på håret ska få fason.
  Det fixar frisyren till frisörens förtretande
  för mig som stressad och hårt arbetande!
  Delar i Emelie Svensson på Fb, hoppas det blev rätt!

 9. Josefine Åslund

  Som nybliven mamma blir inte dagarna som man har tänkt sig.Tex man inte hinner tvätta håret, Då vore ett torrschampo perfekt att frächa till håret med. Delat på Facebook

 10. Linnea J

  Jag nästan gnäggar. Har hår likt en man, otroligt tjockt. Men det är inte bara fördelar. Bra hårprodukter är A och O för att jag ska kunna borsta ut det ens för att inte ens nämna jämna klippningar, hårinpackningar och att sova i fläta. Eftersom mitt hår är så känsligt så kan jag inte tvätta det dagligen och torrshampoo är då toppen. Värmeskyddet vore perfekt för utgångar då jag ibland använder plattången. Hoppas på tur i denna fina bonustävling!

 11. Ulla

  Tovor och kluvna toppar kan vill jag glömma,
  när jag i duschen börjar drömma.
  Hoppas nu att på stråna får styr,
  så jag kan skapa en fin frisyr.

  Delar på FB (Ulla Olsson).

 12. Mathilda

  bästa torrschampot ever och med en frusen, långhårig dotter och efter separationen har vi enda duschmöjligheten i kalla källaren går det åt en del torrschampo…
  Så låt mig vinna för så jag slipper några fighter

 13. Mathilda

  bästa torrschampot ever och med en frusen, långhårig dotter och efter separationen har vi enda duschmöjligheten i kalla källaren går det åt en del torrschampo…
  Så låt mig vinna för så jag slipper några fighter

 14. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna lite produkter till håret. Det är något som alltid behövs och som gör det där lilla extra i vardagen.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 15. Helena Eklund

  Den skickades iväg innan jag var klar! Men jag är gärna med i alla falla :p jag vill vinna då jag plattar håret väldigt ofta och därför skulle behöva ett härligt värmeskydd, och torrschampoo sitter dessutom aldrig fel! KRAM!

 16. Jeanette

  Jag är gärna med och tävlar! Mitt hår är kaos just nu när jag är gravid och det ska bli värre när jag snart börjar amma. Därför hade det varit guld att vinna bra hårvårdsprodukter så jag kan vinna i kaoskriget mot mitt hår och återställa ordningen 🙂

 17. Elga Holm

  En räddningsprodukt och en skyddande, toppen på nya året, hoppas att jag fårét. Delat på Facebook, Elga Holm.

 18. Mia Nilsson

  Jag är med, delar & gillar

  Mitt nyårs löfte detta år
  är att jag varje dag ska ha snyggt hår
  Ingen mer slarvig toffs efter ett bad
  Nej, en snygg frisyr kommer göra mej så glad!

  Tack för en fin julkalender, kul med en extra dag 🙂

 19. Johanna E

  Din julkalender slutar på topp,
  ett stort paket med allt för vår knopp.

  Varje morgon jag vaknar med lockar,
  står åt alla håll och mig chockar.

  Tar lång tid att trixa och fixa,
  med dessa produkter jag kan mixa.

  Att platt eller att fixa vågor,
  blir med dessa inga plågor.

  Med dessa är det jag som styr,
  kan gå ut i en snygg frisyr.

  God fortsättning!

 20. Klaudija Martinovich

  Jag är med och tävlar. Eftersom jag brukar åka på kryssningar ganska mycket, så skulle detta bli superbra att ha med och fräscha upp håret. Jag delar detta inägg på min fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 21. Anna L

  Bra produkter till mitt hår
  hoppas jag att jag får
  en chans att håret mår
  bättre på mitt nya år

  Anna Larsson på FB

  GOD JUL!