Vinn en Kaffemaskin från Tassimo – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn en Kaffemaskin från Tassimo

I dagens lucka i Liniz’ Julkalender kan du vinna en kaffemaskin ifrån Tassimo OCH 10 olika förpackningar med smaker till kaffemaskinen. Perfekt att börja det nya året med en NY kaffemaskin. En kopp kaffe tycker jag är den perfekta starten på dagen, man blir pigg & på gott humör.

Önskar er en riktigt trevlig JULAFTON 🙂

 

tassimo_bloggtavling[16]

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 31 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Elina

STORT GRATTIS!!!

Jätte ledsen att det har dröjt med att utse vinnaren!

***************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Vinsten kommer att komma efter 7 januari.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Mårtensson

  Vi har ännu ingen kaffemaskin hemma hos oss och det är något vi ofta hör från vänner och släkt när de kommer på besök.
  Så nästa gång de kommer hade varit en rolig överraskning efter flera år utan en kaffemaskin..
  Och vem vet jag kanske också blir en kaffeälskare precis som maken och övrig släkt.

 2. Christina Frisberg

  Sitter just nu med en blaskig kopp kaffe som är feeeesljummen, har en kapselmaskin som nu sjunger på sista refrängen, den har gett mig mången kopp med hett, starkt, aromatiskt kaffe, men nu vill den inte vara med längre verkar det som, ja det är ju bara att gå och köpa en ny, fast jag vill ju gärna prova Tassimo som min son har för jag tycker nog att den är ett strå vassare än denna som är av ett annat märke, de verkar ha fler sorter att välja på osv, så jag hakar på i tävlingen och hoppas på turen 🙂
  Jag delar självklart tävlingsinlägget vidare på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  GOTT NYTT ÅR!!! 🙂 <3

 3. Nathalié

  Delar, nathalié eriksdotter teodorson.

  Hade velat vinna denna och ge till syster i försenad julklapp och födelsedagspresent. Hon är den enda i sin familj som dricker kaffe och hon förtjänar godare kaffe än snabbkaffe. Ungarna skulle också älska tassimon så de kan dricka god varm choklad i olika smaker 🙂

 4. Amanda

  jag vill vara med. Dricker inte själv kaffe men skulle så gärna vinna denna till min man. Då kan han få sitt älskade kaffe och jag en varm choklad. 🙂

  Har delat påmin logg – Amanda Ydnäs

 5. Camilla Bergström

  En kaffemoster i stora mått jag är så hoppas jag nu har turen här! En god kopp kaffe vill jag njuta av i vardagens alla krav.

 6. Sarianne

  Så här i vintertider skulle en tassimor gå varm hos oss. Mannen älskar i och för sig kaffe så den skulle användas året runt men just nu i de här kalla tiderna älskar jag att komma in ifrån kylan och sätta sig ner tillsammans med barnen och njuta av en kopp varm choklad. Krypa upp i soffan och sätta på en härlig familjefilm inlindade i filtar, det är vad lediga dagar är till för.

 7. Juan Escudero

  Detta vore ju något för mig som dricker minst 5 koppas kaffe om dagen, skulle gärna vilja ha en egen kapselmaskin från Tassimo, det skulle vara ett lika gott kaffe var gång man gjorde sig en kopp, och så enkelt, ja det skulle vara den perfekta julklappen för mig!!:)

 8. Anna Lundqvist

  På morgonen som en zombie jag är – kaffe är då det enda jag begär. Med denna får jag med ett enkelt tryck – snabbt och smidigt min favoritdryck

 9. Isabelle Björnsson

  Som nyseparerad och ensamstående
  Med heltidsjobb och studier pågående
  En hel del tid spenderas nu i hemmets lugna vrå
  Men för att få koncentrationen och humöret att bestå
  Så behövs en hel del kaffe intagas
  Kvalitén på det jag har kan dock inför vänner beklagas
  Nescafé kan aldrig jämföras med en riktigt bra maskin
  Så skulle jag denna vinna börjar jag 2015 med ett stort flin

 10. Gunilla Egelstad

  Att med Tassimo få börja morgonen med vore en dröm!
  Och avsluta kvällen med en kopp när kroppen känns öm!
  Vore toppen om vi får – starta med drömkaffe nästa år!
  Delat på fb Gunilla Egelstad

 11. Emely Korabik

  Åh! En sån här hade varit en dröm att vinna. Vi hade en billig som gick sönder nästan direkt och sen har vi inte införskaffat någon ny. Så en Tassimo hade varit roligt att se om den är av bättre kvalitet vilket jag tror att den är 🙂 Delar på facebook: Emely Korabik

 12. Stina Polvi

  Vilken dröm detta vore, jag älskar gott kaffe ! Alla skryter ju om denna, jag läste ju även det du skrev… Hoppas och delar på FB <3
  Ha en fin helg,
  kram 🙂

 13. Linnea J

  Kan tyvärr inte rimma men önskar mig verkligen en kaffe-maskin i försenad julklapp. För tomten: Jag har varit snäll i år!

 14. Lina Eckerström

  Är gärna med och hade velat vinna denna till min mamma.
  Hon är värd bra mycket mer men hon älskar kaffe så detta hade ju minst sagt passat henne perfekt 🙂
  Hon ställer upp i vått & torrt och är en klippa.
  Min morfar är jättedålig och hon styr upp alla hans läkarbesök, mediciner, handling, möten… ja listan är lång. Samtidigt som hon har en heltidstjänst, 2 barnbarn hon passar & busar med.. ja och ett eget hus med trädgård & många “att göra”. En kopp kaffe som bara tar ett tryck på knappen är hon ta mej tusan värd 🙂

  Delar på facebook – Lina Eckerström

  Önskar dej en god fortsättning 🙂

 15. Sanna

  Jag är självklart med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fantastiska vinsten. Det vore helt klart ett av årens bästa julklappar och skulle göra mig och dottern så lyckliga. Här hemma älskar vi nämligen att dricka varm choklad, och i denna maskin skulle vi kunna blanda och mixa så många andra goda smaker vilket verkligen vore något alldeles extra.

  Givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Annelie Niehoff

  Precis nu innan jul så var vi tvungen att skrota vår gamla Tassimo kaffemaskin för den hade helt klart gjort sitt! Så nu är det snabbkaffe för hela slanten och det är inte lika gott… saknar att ha en kaffemaskin och sen att den är en snygg inredningspryl gör ju inte saken sämre!
  Kram och god fortsättning!
  /Annelie

 17. myran83
  myran83

  å en sådan kaffe maskin vill jag vinna till min man som tack för hjälpen när jag gick med gips i 3 månader på min fot efter en kraftig opration. jag vet att han önskar sig en så plus att när han kommer till min syster som har en sådan maskin så får han sånt här kaffe och det är så gott. Annars i vanliga fall så dricker han kokkaffe eller om det ska gå fort så blir det nescafe. Så denna maskin skulle passa super bra hemma hos mig.

 18. Karin Stjärnkvist

  Skulle vara perfekt med lyxen att både välja valfri sort och att bara göra en kopp, eftersom jag bor själv!

 19. Ilona Björnström

  Gillar & delar på facebook. Vi har levt tillsammans i flera år.
  Det är inte klokt vad tiden går.
  Fyra barn och en hel del stress,
  mycket som går på rutin och känns tristess.
  Men den här julen tänker jag dig överraska,
  korkar upp en champagneflaska.
  Ta på mig något glamouröst där under,
  (man får liksom planera för sköna stunder)
  En kaffemaskin vore toppen,
  det skulle ge oss det vi behöver för knoppen.
  Espresso, caffè latte & cappuccino är nog bättre än paljettbrodyr.
  Så på turen nu hoppas jag &Mon Amour!

 20. jane karlsson

  gubben min är absolut värd en sådan fin kaffemaskin. han skulle bli så glad, han jobbar och sliter så mycket och att kunna unna sig en lyxpaus i bland skulle göra honom gott.

 21. Tatyana

  Jag är gärna med!

  Som småbarnsmamma är man ofta trött, när man på natten inte får sova sött.
  Med denna vinst blir denna mamma åter pigg och glad,
  med ett knapptryck har jag gott och varierat kaffe varje dag!

 22. Maria

  För jag förtjänar bättre julklappar än ett par raggstrumpor och en Anthon Berg chokladask som gick ut för ett halvårsedan, kan man tycka 🙂 Det verkar som min önskelista kom bort, jag hade ju önskat mig en Tassimo. Men än finns det hopp att tomten ser detta och skickar en i efterskott!

  Delar på facebook: Maria Elena.
  God jul!

 23. Johanna - RosaBubbla.se

  Den här hade min man älskat! Jag dricker inte kaffe själv, men han vill gärna ha en kopp latte/cappuccino/kaffe/whatever i bilen till jobbet om morgnarna. Fördelen med den här maskinen är ju att den skulle funka även för mig, då de har andra drycker än kaffe till den!

  Jag håller alla tummar och tår!

  God jul!

  Kram Johanna

 24. Zandra Sundgren

  Midvinternattens köld är hård, alla visa män och kvinnor på vår gård –
  Samlas, dricker kaffe och surrar stup i ett – med kakor och godis på varje asiett.
  Tassimos senaste nyhet – är det bästa vi vet.
  Snön ligger gnistrande vit på taken – efter 10 koppar är det inte bara tomten som är vaken!

 25. Anette Carlsson

  Jag har hört så mycket gott om Tassimo fina produkter och att det ger så goda kaffesmak och goda dofter. Vore härligt att få bjuda på detta fina kaffe när vänner kommer och hälsar på, vore jätteroligt om jag Tassimo kaffemaskin får.

  Gillar och delarhttps://www.facebook.com/anette.m.carlsson

 26. Carola

  Vi vuxna bytte inte julklappar i år och jag saknar det, dels för att det är roligt att få, men också för att det är roligt att ge. Jag skulle vilja vinna för att få ge denna till min älskade sambo som älskar kaffe. Eftersom den kommer efter jul så får jag ge den till honom fastän vi inte byter julklappar 🙂 På köpet hoppas jag på att bli kaffeälskare jag med, eftersom det finns så många olika smakvariationer att välja bland som jag skulle vilja testa.

 27. Stina Polvi

  Hej!
  Detta önskar jag mig varje dag, lätt och magiskt att tillgodose kaffebohov, bli pigg , ta i dagen tag… Drömmer och hoppas ju ❤️ God Jul

 28. Pernilla W

  En kaffesugen Kvinna, önskar dagens Tassimo pris Vinna!!! Några koppar kaffe om Dagen för att man ska hålla sig Vaken

 29. Jenny Olsson

  Vilken lyx! Hade vart toppen här när ungarna är vakna halva natten, jag äär så himla trött! Behöver något som rycker upp mig på dagen!

 30. Kathrine Sjörup

  God Jul Lina! ☺
  Jag vill jätte gärna tävla då min maskin just hicka sönder så vore det toppen! .

  Delar så klart.

 31. Bullermamman (Elina)

  Åh, vad jag önskar vinna denna! Delar på fb 🙂

  Har just börjat nytt jobb efter mammaledigheten, varav jag är i brutalt behov av koffein! Dock har vi ingen kaffebryggare längre, då en silverfisk slog läger i den där lilla grejen där man ser hur många koppar man gör (Mhm, den låg där i och steg när man hällde i vatten….), och den därför hamnade i sopen! Uuuh..!!

  Håller nu tummarna stenhårt! 🙂 kram Elina

 32. Daphne Alice

  Delat som Daphne Alice på facebook.
  Jag skulle vilja vinna denna till min mamma eftersom det inte blev någon miljon på trissen i år heller. Har tyvärr inte råd att köpa en kaffemaskin till henne, jag vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick en eftersom hon önskat sig en!

 33. Jo

  God jul fina du. Jag skulle vinna denna som bröllopspresent till min lillebror som gifter sig om ett par månader. Vore så kul att ge denna till kaffelovers.
  Delar i Johanna andersson

 34. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar, har delat på facebook, liselotte andersson. Vill vinna för att kunna ge till min dotter, vi har en Tassimo apparat här hemma och vet att hon drömmer om en egen apparat att ha i sin lägenhet. God Jul Liselotte

 35. Christina Kaakinen

  Jag är med och tävlar om denna fantastiska vinst!
  Delat tävlingen på facebook (Christina Kaakinen).
  Har länge drömt om en egen Tassimo ,men inte kommit mer än så .Jag har aldrig riktigt lyckas få till det och vunnit någon sådan här större vinst någon gång ,så tror inte att chansen är min nu heller .Men någon luckas och kommer att jubla .Så GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !

 36. Ebba

  Hej,
  Anledningen till att jag tycker att jag förtjänar att vinna är densamma som tidigare så jag skriver min story och hoppas på bättre lycka denna gång 🙂 jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kan fira en riktig jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de saker vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar inredning, mode och en massa andra saker som kräver lite pengar. Därför skulle sådana “onödiga köp” som denna underbara kaffemaskin aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna kaffemaskin, då jag verkligen tror att den hade tillfört både glädje och njutning till vårt hushåll som annars saknar all typ av sådan lyx. Kan bara föreställa mig reaktionerna i familjen när jag dyker upp med den. Jag skulle göra det som en överraskning isåfall 🙂

  Jag har delat tävlingen på facebook under namnet Ebba andersson

  Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 kram, Ebba

 37. Anna Lindström

  Kaffestunden på eftermiddagen är dagens höjdpunkt för mig som pensionär. Det skulle bli en ändå bättre upplevelse med Tassimo.

 38. Nadia Walaf

  Har delat som nadia walaf på facebook.

  Några månader framöver kommer det bara att vara jag och sonen hemma. Som nioåring har han inte anammat kaffedrickandet ännu, så jag häller ut en hel del kaffe de dagar jag inte kan förmå mig själv att dricka mikrat kaffe. Just därför hade en Tassimo-maskin varit ytterst välkommen hemma hos oss, särskilt med 10 paket kapslar! Hoppas denna ensamma julafton utan min kära mor kan visa sig vara en lyckodag!

 39. Elle

  Hej, och God Jul! 🙂

  Jag hade blivit överlycklig över denna fantastiska maskin, som det verkar som att de flesta provat utan vår lilla familj.
  I morse gick jag upp i min vita morgonrock och skulle förbereda julfrukosten och datte på kaffet och stod där glad i hågen och vickade lite rumpan likt Baloo medans jag plockade fram gröt och vurtbröd.

  Plötsligt känner jag att rumpan blir blöt, och ser att jag gått emot skåpsluckan kaffebryggaren gått bananas och läckt.,Det är kaffe överallt!
  Det luktar visserligen gott men morgonrocken gick från snövit till kissgul..hehe.
  Och det var bara att ställa sig och städa.

  Jag kan inte nog förklara hur fantastiskt glada vi vore över att få köra bryggaren till återvinningen och välkomna en Tassimo i familjen.

  Kram Elle

 40. Filip Ehnberg

  Vatten, kapsel samt ett tryck är det enda man behöver för denna dryck.
  Med denna hemma kan ingen MISSTA att jag blivit en hemma BARISTA.
  Gillar o Delar God jul /Filip

 41. Jeanette

  Jag är gärna med och tävlar! Jag och tjejerna i stallet älskar kaffe! Om jag har turen att vinna tar jag med denna till stallet så vi kan värma oss med varmt och gott kaffe när det är kallt ute. Perfekt efter en ridtur i kylan.

 42. Paola Allegrini

  Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/558994477567970?pnref=story

  Kära tomten, du har kommit så snällt varje år. Men jag vet att åldern tagit ut sin rätt, arbetsuppgiften har blivit svår. Förra julen såg jag hur trött du var, dina ögon plirade fram under dina buskiga ögonbryn. Du spanade sorgset efter renarna i skyn. Tänk, du somnade nästan med skägget i gröten där du satt. Men jag räddade dig, när jag i luvtofsen din fick fatt. Jag tänkte så här, att om du orkar hitta hit igen, ska du få en alldeles egen julklapp, käre gamle vän. En Charmy-g liten maskin med en massa uppiggande att dricka. Och ett spännande urval med ditt favoritkaffe, så du på resten av julaftonens alla uppdrag orkar sticka!

 43. Amanda Carlström

  Jag vill jättegärna vinna eftersom att jag är lite smått kaffeberoende. Däremot har jag idag bara en vanlig kaffebryggare som inte alls brygger lika gott kaffe som en riktig kaffemaskin, att vinna denna hade ju varit en drömjulklapp!
  God Jul!

 44. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk.
  Vardagslyx och flärd.
  Är vi kanske värd.
  När vi inte är på topp.
  Vi kan ta en kopp.
  Kaffe eller te.
  Det får vi se.

  God jul!
  Mvh
  Malin

 45. Jessamy

  hej.

  Jag vill vara med

  Delar i namn Linnea Möller.

  Vill vinna så att jag har ngt att bjuda gäster på så jah kankse får besök nu när barnens pappa flyttar.god jul.

 46. Jonna Tiensuu

  Skulle vilja vinna denna åt min bror och hans sambo. De har länge velat hagt en såda nmen deras ekonomi räcker inte till.

  Skulle vara kul att få överraska med denna så att de kan lägga sina pengar åå sin gina dotter istället.

 47. Vera

  Jag är jättegärna med och tävlar! Perfekt till föräldrarna som älskar att dricka kaffe varje dag. Dock så gör dom kaffet med en vattenkokare och snabbkaffe. Dom förtjänar verkligen en riktig kaffemaskin.

 48. Marie L Olsson

  Ensamstående och sjukskriven mamma som för närvarande dricker pulverkaffe värmt i micron!
  Så detta pris vore guld värt för mig ärligt talat.

  Marie linda olsson på facebook där jag både gillar o delar glatt.

  *.★¸.•*God Jul*.★¸.•**.★¸.•*God Jul*.★¸.•**.★¸.•*God Jul*.★¸.•**.★¸.•*God Jul*.★¸.•*

 49. Heléna

  Jag dricker inte kaffe men sambon gör, aldrig hemma dock så han har huvudvärken från hell på helgerna. Jag skulle gärna dricka te och choklad, vilket lyx =)

 50. Anja

  Hej och God Jul!
  Jag vill vara med har delat på FB Anja Lennartsson.
  Jag vill med denna kunna bjuda på gott kaffe. Älskar kaffe mycket och ofta. Barnen vet att mamma måste ha kaffe fort på morgonen innan de kan föra ett samtal m mamma.

 51. Charlotte Therese Björnström

  Jag har ingen kaffemaskin, och tycker att det vore fantastiskt att kunna göra riktigt goda cafédrycker hemma….kaffe och inte minst god varm choklad… Gillar den fina vita designen på denna också! Delar på FB som Charlotte Therese Björnström

 52. Nettan
  nettan

  Har själv en kaffemaskin som jag inte skulle klara mig utan, men jag älskar att ge och överraska. Jag är gärna med och tävlar för att ha chans att vinna denna till min mans systerdotter som snart flyttar hemifrån. Känns som en klockren flytta hemifrån present till henne! Håller tummarna 🙂

 53. Madde

  Jag delar på fb Madelen Jansson.
  Jag hoppas på att vinna för att de här året har verkligen varit fyllt med motgångar. Det ena har avlöst de andra hela tiden. Och nu inte nog med att jag bara har en vecka kvar på mitt tillfälliga jobb och att jag lyckades kör i diket så bilen är kvaddad och att huset har reparations behov så håller min kaffebryggare på att ge upp. Och de känns verkligen som jordens undergång. Så jag håller verkligen tummarna för lite jäkla tur detta år.
  Kram. ♡

 54. Jenny Sjöberg

  Antar att det inte räcker med att skriva jag önskat mig en kaffemaskin sååå länge och tävlat om sååå många, men jag är helt uttömd på andra motiveringar… 😉
  Har i alla fall delat tävlingen. 🙂

 55. Jane Larsson

  Jag är med!
  Jag älskar kaffe, men har i dagsläget bara en vanlig kaffebryggare. Tyvärr överkonsumerar jag kaffe eftersom det inte blir bra att bara göra en kopp i den vanliga bryggaren, och då dricker jag upp allt jag gör. Med en Tassimo kan jag lätt göra bara en kopp, och nöja mig med det! Och dessutom är dom ju faktiskt rätt snygga, så den skulle gärna få pryda mitt kök!

 56. Klaudija Martinovich

  Jag har länge velat köpa en kaffemaskin, men inte haft råd, så om jag vann denna så skulle jag bli världens gladaste. Jag delar detta inlägg på min fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 57. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Åh jag vill så jättegärna vinna, för att kunna bjuda alla härliga människor i vårt liv på det bästa kaffet och för att själva Tassimon är så snygg att ha framme, till skillnad från vår perkolator som vi har nu 😉 Den skulle passa perfekt i köket vi håller på att planera renovering på 🙂

  Hoppas verkligen verkligen!

 58. Johanna E

  Detta måste vara årets bästa lucka,
  vid en vinst jag lyckligt skulle sucka.

  För att varje morgon starta på topp,
  jag börjar dagen med kaffe i en kopp.

  Men mina nya bryggare är förskräcklig,
  gör kaffe som är så äcklig.

  Att kunna plugga med en hjärna skärpt,
  gör att resultatet blir superbt.

  Vad lyxigt med en maskin från Tassimo,
  att kunna göra en god cappuccino.

  GOD JUL!

 59. Tommy Ax

  Jag vill gärna vinna, ensam om att dricka kaffe hemma så det blir inte så ofta man laddar bryggaren och fixar en kopp. Framförallt inte på morgonen innan jobbet, med en maskin så är en go kopp aldrig mer än en knapptryckning borta.

 60. Helena Eklund

  Åh, vilken kalastävling! Jag är jättegärna med!!
  I sommar tar jag studenten och kommer sedan att flytta hemifrån till en egen lägenhet i en ny stad där jag ska plugga och det jag är mest nervös för är inte att vara ensam eller ha ansvar, utan det jobbigaste kommer vara att behöva dricka mitt eget kaffe. I min släkt och umgängeskrets är jag känd som den som man INTE ska be sätta på kaffe, då det på något sätt aldrig blir bra. (Följer hänvisningarna, förstår inte hur jag kan misslyckas..) Hur som helst skulle denna maskin vara en hjälte både för mig och mina nära och kära när de kommer och hälsar på!

  HA EN JÄTTEBRA JULAFTON!
  Kram!

 61. Maria Karlsson

  Har precis fått upp ögonen (och smaklökarna) för denna härliga dryck och att få utveckla denna smakupplevelse ytterligare vore en perfekt start på året! Min far och jag är de enda kaffedrickarna i familjen så vill gärna dela detta pris med honom då vår trogna kaffebryggare börja visa ålderdomstecken så som glappande sladd. Med detta pris skulle det blir mer kvalitetstid med min pappa över en kopp gott kaffe och något härligt fikabröd 🙂

  Hoppas du får en underbar dag!
  mvh, Maria