Vinn en Cicamed ansiktskräm – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn en Cicamed ansiktskräm

I dagens lucka i Liniz’ Julkalender kan du vinna en  Cicamed ansiktskräm 24h antioxidant (värde 479 kr). En lyxigare kräm för dig som är mån om ditt ansikte. Perfekt nu när kylan börjar smyga sig på och huden i ansiktet blir aningen torrare och behöver mer fukt. Perfekt julklapp till dig själv 😉

 

Cicamed 24h Antioxidant Cream, 479kr

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt.

Tävlingen pågår tom 28 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Jenny E

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Vinsten kommer inte fram före nyår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. angelica andersson

  Gärna med och tävlar. Skulle passa min snustorra hud nu på vintern. Och att få denna fina produkt och fräscha till sig under graviditeten 🙂

 2. Jeanette

  Det här hade jag gärna vunnit till mig själv! Huden är ju torr eftersom det är vinter men min hud är extra torr just nu eftersom jag är gravid. Det här skulle vara guld att vinna.

 3. Anna Malin r

  Jag är självklart med även jag och delar såklart inlägget på FB under Anna Malin R

  Ha en fortsatt fantastisk jul!

  Kram

 4. Klaudija Martinovich

  Jag är gärna med och tävlar. Jag brukar ha så torr hud på vintern men lyckas aldrig hitta någon bra kräm som passar, men denna verkar perfekt för mig, så jag skulle bli jätteglad om jag vann denna. Jag delar detta inlägg på min fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 5. Johanna E

  För att få lite lyser och vara lite färggrant,
  kan jag minst sagt behöva lite antioxidant.

  Några tryck med denna och den håller 24 timmar,
  mjuk hy som långa vägar glimmar.

  I lyxig förpackning i stilren vit,
  snälla Cicamed – kom hit!

  God jul!