Vinn Årskort på Junibacken – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn Årskort på Junibacken

Junibacken är ett av sonens favorit ställen om han får välja själv vad vi ska göra när vi är lediga tillsammans. Han vill ofta gå på Junibacken och leka, se på teater och åka sagotåget. Vi har för andra året i rad årskort där och något som jag tycker är perfekt, framför allt i O´s ålder. Han uppskattar det mycket, men vi borde bara gå dit oftare…OM han får bestämma.

Nu har TVÅ av er chansen att vinna ett varsitt årskort på Junibacken (värde 395 kr/st).

20141212-121353.jpg

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt.

Tävlingen pågår tom 26 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Helena & Anna J

STORT GRATTIS!!!

***************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Vinsten kommer förmodligen inte fram före nyår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna johansson

  Vi är mkt flitiga besökare på Junibacken, nu i januari fyller minstingen 2 år soch det är dags att skaffa årskort till även henne, så det skulle bli en perfekt födelsedagspresent från Liniz :-). Har delat på FB! //anna

 2. Camilla Waxin

  Hit skulle jag och syskonbarnen springa hela tiden, min ena systerdotter har inte varit dit än men skulle älska det 😀 Är med och tävlar ^^

 3. Kathrine Sjörup

  Jag vill gärna tävla. Vi har faktiskt aldrig varit där men pratat mycket om det. Det vore en dröm att få årskort och kunna åka dit så mycket vi bara kan!

  Delar i mitt namn.

  Hoppas så det knakar.

 4. Helena

  Vore en dröm särskilt för 4-åringen med ett årskort här!
  Då skulle vi gå så ofta som möjligt! Speciellt nu när jag är FL med nr 2! Håller tummar och tår att turen är med oss!!!

 5. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna ett årskort till min dotter. Har ett årskort till mig själv sedan tidigare men det blir aldrig utnyttjat i och med att det alltid kostar skjortan för mig att ta med mig dottern dit in när vi är på besök i huvudstaden.

  Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 6. Anna L

  Hej!
  Elin har önskat att få åka till Juni backen ända sedan hennes kusin var där i somras. Vi har inte råd så ett årskort skulle verkligen vara kul särskilt nu när vi börjat lyssna på Astrid sagor på kvällarna. Så vi vet vilka alla figurerna är.

 7. Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

  Delar på FB – Johanna Salkert

  Barnen älskar Junibacken men jag har tyvärr inte ekonomin för det, men skulle väldigt gärna vinna detta så jag kan hitta på saker med mina barn som inte enbart är alla dessa gratis ting som parklek då jag vill kunna göra sånt som andra barn får göra med sina föräldrar. Junibacken vore perfekt!

 8. Julia

  Både jag och döttrarna älskar Junibacken så jag håller tummarna stenhårt att en av dom får ett årskort (så blir det lite billigare för mamman att betala de andra två) 🙂

 9. Jessica

  Åh där har vi haft några underbara tillfällen, nu var det tyvärr länge sedan så det skulle var
  så kul att få besöka Junibacken igen och se vad som har blivit nytt, dessutom skulle vi kunna göra det om och om igen.

 10. Anna Malin r

  Testar självklart lyckan även idag och gillar och delar vidare på FB såklart under Anna Malin R

  Kram

  Anna Malin Rautila

 11. Eva

  Åh, min lilla barnbarn älskar att gå på junibacken om jag vann det här skulle jag kunna ta med honom dit ofta 🙂 gillar din blogg kram Eva

 12. Camilla F

  God Jul & Gott Nytt År,
  tänk om jag denna toppenvinst får.
  Jag och mina pojkar skulle jubla och tjoa,
  tänk att vi varje dag på Junibacken oss roa!

  Kram Camilla F