Liniz's resor

Vinn Playmobil leksaker

Playmobil har ett stort utbud av roliga leksaker. Här är några små söta leksaker som passar de yngre barnen 1-3 år. Dessa små leksaker är perfekta att ha på resan i bilen, på tåget eller kanske på flyget.

Nu har EN av er chansen att vinna detta lilla leksakskit.

6793_Farmer with wheelbarrow_scenery6794_Tractor_scenery6796_Girl with Dog_scenery

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 16 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************
Vinnare blev;
* Lottiz
stort grattis!!!!!
**************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit) Jag garanterar inte att vinsten hinner fram innan jul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

    Super kul att jag vann Lina, tusen tack 😀 Jag skickade ett mail till dig den 23 december. Har det kommit fram? Har inte fått något paket ännu, men har ju vart många röda dagar och ni säkert varit lediga också så säkert därför. Ville dock kolla så du verkligen fått mailet.

    Med vänlig hälsning
    Lottiz

  2. Maria E

    Jag kan inte låta bli
    att tänka att Playmobil är nästan som magi.
    Lekar leder alltid till skratt och fantasi.
    För dem skulle min systerson lycklig bli!

  3. Jenny Olsson

    Detta set hade vart perfekt till lilleman 2.5 år. Han är en riktig bonnpojk och älskar allt som har med djur och traktorer att göra! =)

  4. Jessica Hultén

    Åh,vi har en nybliven 1åring här hemma,första,efterlängtade barnet,men iom att han ör först ut så har vi knappt några leksaker än,så detta hade varit en fantastisk present till honom!simple as that!☺️ Hoppas på masaa tur och delar på FB( Jessica Hultén )

  5. Carina Andersson

    Hej! Jag tävlar gärna och hoppas på att jag kan få ge dessa till lille barnbarnet Tristan 1,5 år som måste ta flyget från Norge varje gång han ska hälsa på mormor i Sverige. Hade ju varit perfekt tidsfördriv för honom 🙂 Delar som Carina Khina Andersson

  6. Helene Thörnqvist

    Hej, jag är gärna med och tävlar. Min son Zackarias 3 år skall få sitt första playmobil i julklapp och har även en sån julkalender. Upptäckte då att lillasyster Tindra på 16 månader också vill leka med det. Så vi önskar nu att Tindra också får eget playmobil 🙂 Delat på fb, Helene Thörnqvist.

  7. Veronica Andersson

    Vår fyraårige son Elvin älskar allt med bondgårs och traktorer. Leksaker från Playmobil har vi inte sedan tidigare och detta startkit kan inbjuda till rolig lek tillsammans med storasyster Elvira. Gillar!

  8. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fina present. Det vore nämligen perfekt till min dotters halv lillasyster Charlie som fyller 2 år nu i januari. Hon skulle nog bli riktigt glad och älska att leka med dessa små figurer.

    Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  9. Christina Frisberg

    Jag vill gärna ta chansen att vinna härligt Duplo till lilla Matias mitt barnbarn som bor i Madrid, han är 2 år och har redan flera duplo leksaker och gillar dem skarpt.
    Jag delar tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.
    Adventskramar 🙂 <3

  10. Frida

    Åh! Detta vore ju perfekts julklappen till sonen på 1,5 år. Vi som har svårt att komma på det han har det mesta efter sin storebror.. Men detta har han inte ☺️

  11. Elin - Livat på torpet

    Men vilka söta!

    Jag skulle vilja vinna till min lilla tjej som är en liten ”bonnjänta”. Hon älskar att följa med ut till hönorna och klappa hunden, så dom där leksakerna skulle göra succé 🙂

    Håller tummarna och hoppas på tur <3

  12. Charlotte

    Hade varit perfekt att föra vidare playmobil intresset till minstingen tidigt 🙂
    Har delat på FB, Charlotte Krampell

  13. Sandra - mamma till Milla & Molly

    Jag skulle gärna vilja vinna detta åt min lilla tös Milla. Hon fyllde 1 i november men älskar att leks med storasysters ”Playmo” så nu hoppas jag hon kan få egna små figurer som är mer lekvänliga för hennes ålder än storasysterns.

    Har delat på Faceboon; https://m.facebook.com/SandraLi87

  14. Elsa Tunsäter

    Hej!
    Jag är med och tävlar. Vi har en liten grannpojke vars föräldrar är mycket noga med vilket sorts leksaker dom ger honom och den här lekserien vet jag att barnbarnen haft och tyckt väldigt mycket om. Det skulle vara roligt att kunna överraska lillen här bredvid med ett paket.
    /Elsa

    P.S. Jag gillar och delar din tävling på Fb i samma namn