Liniz's resor

Bak Event på NOGA Matstudio

Igår hade jag det stora nöjet tillsammans med Fazer att exklusivt bjuda in några bakintresserade mat- & bakbloggare till ett Bakevent av Kaffepraliner på NOGA Matstudio som är en mysig restaurang på Kungsholmen.

Nordiska smaker i modern tappning är konceptet för restaurang och smakstudio Noga som huserar i den trivsamma stadsdelen Stadshagen på Kungsholmen i Stockholm. Här serveras luncher komponerade av vår köksmästare Tomas Diederichsen, årets kock 2011. I köksteamet finner vi även Pi Le som är lagkapten för juniorkocklandslaget. Vi fick chansen att lära oss att göra kaffepraliner tillsammans med dessa härliga herrar som med glädje delade med sig av sina tips och trix.

På NOGA Matstudio finner ni elegant bordsservering med överraskningar i vacker lokal. Passar ypperligt för långluncher med vänner, affärsluncher, möten och för dig som uppskattar mat som är lagad med kärlek, hantverk och traditioner i lugn och ombonad miljö. Jag har själv avnjutit en riktigt god lunch på NOGA Matstudio i höstas, så jag rekommenderar starkt att besöka dem för en lunch.

 

DSC01072

Vi välkomnades med champagne och riktigt goda Wraps som killarna hade gjort till oss kvällen till ära.

DSC01073

 

DSC01075

 

DSC01077

 

DSC01080

 

DSC01082

 

DSC01085

 

 

DSC01086

 

DSC01088

 

DSC01091

 

DSC01097

 

DSC01100

 

DSC01103

 

DSC01105

Bilder säger ju mer än ord och jag uppdaterar med flera bilder och tjejernas blogginlägg inom kort i detta inlägget,

DSC01108

Slutresultatet blev helt fantastiskt, både riktigt snygga praliner och det viktigaste GODA. Så vi fick alla med oss två små askar med praliner hem till helgens adventsfirande eller om man kanske har karaktär och spar dem till jul.

DSC01109

Vårt härliga bakgäng; Linda / Matstugan, Nina, Jessica, Mia, Pernilla, Agniezka, Kinna, Jenny & jag.

Spana gärna in de andra tjejernas bloggar och se vad dem har skrivit om bakeventet på NOGA Matstudio.

Jessica, Nina, Mia, Linda, Jenny,

Tusen tack NOGA Matstudio, Fazer och tjejer för en härlig bak kväll tillsammans med er.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.