Vinn 3 presentkort hos Outfittery – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn 3 presentkort hos Outfittery

I nästa lucka i Liniz´ Julkalender 2014 döljer sig TRE stycken presentkort hos Outfittery på 500 kr vardera. Outfittery är  Europas största personliga online-shopping-service för män, kommer nu till Sverige. Konceptet har tidigare lanserats i bland annat Tyskland och Schweiz med stor framgång. Perfekta julklappen till barnens pappa, morfar, farfar, styvpappa eller kanske bara till din vän?!   Outfittery box med kläder

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 9 december 23;59

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev; *

Gabriella, Hannapalmas, & Julianna F

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina Frisberg

  Om jag skulle vinna detta presentkort så skulle min son Jimmy få det i julklapp så han kan köpa sig något riktigt snyggt han är väldigt mån om sitt utseende och en riktig snobb så vad mamma väljer ut är kanske inte så självklart att det faller den unge mannen på läppen 🙂
  Massor av Adventskramar till alla! 🙂

 2. Johan Munoz

  Jag skulle vilja vinna legot som heter outfittery. Speciellt dom där tröjorna som man kan stapla på varandra. Dom kommer matcha med min bröstkorg Perfekt.

 3. Lina - Mamma till Elias & Meja

  Lego är en klar favorit i alla dess färger och former. Men ett presentkort á 500:- på Outfittery är ju det vi önskar allra mest! En gåva till barnens far, han är ju med säkerhet det finaste vi har!

  Har delat offentligt på FB (Lina Alsaigh Granholm)

 4. Julia

  Hej! Jag som många andra är inte i behov av något lego. Men ett presentkort att finansiera pojkvännens julklapp hade inte alls suttit fel! Håller tummarna 🙂

 5. Johanna

  Jag vill gärna vinna denna eftersom det skulle vara en perfekt gåva till min pappa, han är alltid så svår att hitta någon gåva åt. 🙂

 6. Elin

  Min blivande man och far till våra barn prioriterar sällan sig själv. Därför önskar jag få ge honom lite nya, snygga kläder. Lika fina som hans inre! <3

 7. Zara

  Min man är STOLT över att han har kvar kläder från när han gick i högstadiet för sisådär femton år sedan, så ibland ser man er apful Fruit of the loom-tröja fladdra förbi. Det här vore den ultimata julklappen, både han och jag skulle bli glada eftersom jag gärna ser något lite fräschare än 90-talsmode, och han vill men får inte tummen ur.

 8. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Skulle vilja vinna för att ge nåt fint till min svärfar. Han har varit mer av en pappa för mig än min biologiska nånsin har.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 9. Linda

  jag är väldigt gärna med och tävlar. jag vill vinna för pojkvännen/sambons skull, jag vet inte alls vad jag ska ge honom och nu när det bara är jag som har ett jobb då han precis blivit arbetslös vill jag gärna ge honom lite pepp när han e lite depp :/
  Behöver inget lego, denna present skulle räcka jätte bra <3

 10. Amanda

  Vilken perfekt julklapp till min pappa, han skulle bli såå glad! Hoppas verkligen jag vinner för min pappa är värd det bästa och han förtjänar verkligen detta. 😀 Håller mina tummar nu. Kram

 11. Nettan
  nettan

  Det var verkligen fullspäckat med tävlingar! Va kul 🙂
  Presentkortet skulle vara perfekt till min man som gillar att få nya och snygga kläder men att lägga pengar själv på kläder tar emot för honom….

 12. jessamy

  Hej.

  Delar med namn Linnéa Möller.
  lego låter skoj men jag behöver inte lego. MEn i sånt fall skulle det vara något tufft lego med pirater.
  Nu vill jag inna så barnen kan beställa något till sin pappa i julklapp 🙂

  mvh linnea

 13. Hanna

  Vore verkligen perfekt att vinna detta till min fina man som är borta på jobb varje dag och sedan kommer hem och renoverar på huset långa kvällar (just nu går alla kr till husrenovering så detta hade varit guld värt), att kunna visa honom uppskattning 🙂
  Ha en bra dag!

 14. Daphne Alice

  Jag har delat tävlingen på facebook som Daphne Alice.
  Jag skulle vilja vinna detta till min kära sambo som är HELT omöjlig att köpa julklappar till, han köper allt han vill ha och ger aldrig mig en chans att köpa det. Men här är något jag vet att han inte vet vad det är, helt perfekt!

 15. Maria Karlsson

  Hittar inget lego, men allt princess-lego uppskattas alltid!
  Hoppas jag får chansen att ge detta fina presentkort till min bror i julklapp. Han är otrolig kräsen och låter mig inte köpa något då det troligen inte kommer till användning. Även kul att få överraska med något över vår julklappsbudget som i stort sett inte har utrymme för att köpa nått han vill ha 🙂

 16. Jerker Nilsson

  Lego? Nä men presentkorten vinner jag gärna så min pappa kan köpa sig något fint efter jul 🙂

  Jag har delat med alla mina facebookvänner 🙂

 17. Tina Carlström

  God morgon i tröttmössan 😀
  Något lego hittar jag inte, men jag skulle gärna vilja ge min man Något fint i julklapp.
  Delar på FB med mitt namn Tina Carlström.

 18. Nathalie

  Denna julklapp hade varit perfekt o ge bort till min pappa! Har inte så mycket pengar just nu men tycker han förtjänar mer än jag har råd till, så detta vore perfekt! 🙂

 19. Anna Lundqvist

  Lego hade jag gärna vunnit men tror där blev lite fel Mill vinna detta till maken som fyller år på lucia o brukar bli lite bortglömd mitt i allt julstök.

 20. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här vinsten till min pappa. Det vore helt klart en av årets bästa julklappar, speciellt då han alltid får samma sak varje år och inte alls skulle förvänta sig detta.

  Har givetvis delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna