Playmobil fyller 40 år och du är bjuden till deras kalas – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Playmobil fyller 40 år och du är bjuden till deras kalas

 I helgen bjuder Playmobil in till 40 årskalas i Täby Centrum för alla kalas och leksugna barn. Kalaset är under hela dagen mellan kl 10-18 och Playmobil´s pirat och prinsessa kommer leka med barnen samtidigt som fina jubileumsleksaker kommer tävlas ut.

Gillar du även Playmobil leksaker kan du även vara med i deras Instagramtävling. Ladda bara upp en bild med ditt bästa Playmobil lekstund och tagga #sharethesmile och #playmobil40år. Vinnaren får antingen sin vinst där utdelad på kalaset eller postad hem till sig.

Tyvärr jobbar jag hela helgen, så det blir nog inget kalas för oss och O farmor är heller inte hemma, annars hade verkligen varit ett tillälle att åka till Täby Centrum som är ett riktigt bra och barnvänligt köpcentrum.

 

 

PLAY 8947 1 #

Jag har i alla fall investerat i en Playmobil Adventskalender åt O som han ska få på måndag. Så det blir spännande att se vad som gömmer sig i varje lucka fram till jul.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.