Palma flygplats på Mallorca – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Palma flygplats på Mallorca

Palma flygplats på Mallorca är verkligen gigantisk…. När vi landade på natten fick vi gå långt för att komma till bagage bandet. Det tog säkert minst 10 minuter. Som tur var hittade jag en liten bagage vagn som jag kunde köra O på från gaten till bagagebanden. Han hade ju sovit, så jag fick ju väcka honom.

20140919-225447.jpg

När vi reste hem gick det väldigt snabbt och smidigt att checka in. Men sen var det ju lika långt att gå igen för att komma till våran Gate.

20140919-225553.jpg

Vi åkte ifrån terminal C. På vägen dit fanns både taxfree, ett flertal affärer och cafeer och restauranger. Vi gick dock bort till terminal C nästan direkt och där fanns ett Mc Donald’s. Så jag och A tog varsin kaffe och O fick en smoothie. Perfekt Mellis.

20140919-225820.jpg

Sen hittade faktiskt O en lekhörna, så där hängde vi i väntan på flyget. Perfekt ju med både rutchebana och lite svar roligt för barn. Annelie passade på att shoppa i både taxfreen och på Corte Ingles.

Så med andra ord en barnvänlig flygplats där man både kunde hitta barnvänlig mat, affärer och lekhörna.

Föredrar du större barnvänliga flygplatser?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.