Flygresan till Mallorca – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Flygresan till Mallorca

Flygresan till Mallorca förra fredagen gick verkligen hur bra som helst. Nu är ju O 4 år och jag tycker flygresorna går hur bra som helst.

20140919-072634.jpg

Resan jag bokade skulle lyfta kl 19,05 på fredags kvällen men blev lite försenad. På ett sätt är det ju en väldigt bra tid att resa, då O sov nästan hela resan. Men samtidigt var det lite jobbigt att väcka honom strax innan 23 när vi landade på Mallis.

20140919-073554.jpg

Jag hade med O mini-dvd så han kollade på film en stund innan han somnade. Väskan var även fylld med böcker, pyssel och läsplattan om han skulle orka.

Jag och min väninna Annelie njöt av champagne, gott vin, godis, snacks och den fantastiska servicen på Thomas Cook Airlines medan O sov. Men flygresan till Mallorca är ju bara dryga 3h så det gick riktigt snabbt.

Föredrar du att flyga på morgonen eller kvällen med dina barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Jag föredrar att åka tidigt hemifrån Sverige och åka hem på eftermiddagen. Fast det är mest för att sista dagen annars bara är ett evigt väntande.

  Jag kollade på Sunwing Cala Bona nu när jag letade resa, men det blev en prelbokning till Side Resort istället. Får se om vi betalar den, måste fundera lite till. Kan ju vara kul att se något annat än Turkiet.

 2. Nettan
  nettan

  Jag måste säga att jag faktisk också föredrar kvällsflyg med barnen, lugnare och smidigare!
  Då jag jobbar som resesäljare så hör jag ofta hur många är riktigt negativa till kvällsavgångar, men tror att har man testat en gång så inser man att det är jäkligt smidigt.
  Var själv lite skeptiskt första gången jag skulle resa på kvällen, själv tillsammans med mina två barn som då var 1 och 4 år. Gick kanon! Sen har det blivit ett par resor till med kvällsavgångar och jag gillar det, man kan ta mer tid på sig på Arlanda innan avgång vilket barnen verkligen gillar och så kan de somna lagom efter att ha ätit lite middag.
  Har man en sån där typisk charteravgång ca.6.30-7.30 så måste man ju upp mitt i natten istället med barnen, som sedan kan resultera i trötta och griniga barn resten av den dagen…. Många gånger rest till just Mallis kl.6.30 och har man fått ställa väckarklockan på 03.00