Miniklubben på Sunwing Cala Bona – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Miniklubben på Sunwing Cala Bona

Det har blivit några besök på Miniklubben för O under vår semester. Han älskar ju verkligen Miniklubben och dess aktiviteter. Första gången vi lämnade in honom var på Miniklubben på Sumwing Kalithea på Rhodos förra sommaren, då hade han precis fyllt 3 år. Det är nämligen 3 års gräns. Sen var han helt hooked av Miniklubben, så när vi var i Thailand i vintras ville han oxå vara med. Men där sov vi över ett idé gånger pga jetlag. Det börjar oftast kl 10 på förmiddagen, och vi sov längre än till kl 10 där ibland.

20140917-223531.jpg

I veckan har han varit på Lollos Birthday Party och idag var det Skattjakt på fm.

20140917-223624.jpg

Sen ikväll hämtade jag honom från Baklängesmiddag och disco night. Så han kom baklänges gående ut!

Han har haft riktigt roligt varje gång.

20140917-223737.jpg

Jag måste ju erkänna att jag har varit riktigt effektiv med tiden varje gång han har varit på Miniklubben. Jag har hunnit tränat, solat på balkongen med en kaffe och passa på att läsa tidningar. Win win för både mor och son.

Priset för Miniklubben är 7 Euro / gång. Riktigt prisvärt.

Gillar dina barn barnklubbar?

20140917-224848.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.