Vinn presentkort hos Campadre på 1000 kr – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn presentkort hos Campadre på 1000 kr

Campadre är ju en favorit sida jag har som verkligen har grymma erbjudanden när man ska shoppa. Det är nästan alltid minst halva priset på varorna jämfört med i vanliga butiker.

20140716-200317.jpg

Nu har de bland annat halva priset på barn skor från Vulky och Lundmyr of Sweden, som jag tycker har så himla fina barnkläder.

EN av er kommer att ha möjlighet att vinna 1000 kr i presentkort hos Campadre och det är super enkelt att bli medlem här. Presentkortet laddas på ditt Campadre konto sen och det är bara att shoppa loss.

20140716-200528.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status. (Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 30 juli 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Carolina R

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med om jag skulle ha turen att vinna så blev det nya träningskläder till mig själv, så jag glänser i tränings spåret i höst det skulle sporra mig extra att ta tag i de resterande övervikts kilona, 13 borta och 3-4 kvar hoppas och drömmer om en härlig vinst!! 🙂
  Delar tävlingen på FB under mitt namn Christina Frisberg
  KRAMAR!! <3

 2. Lina Eckerström

  Är gärna med och tävlar. Har delat på facebook – Lina Eckerström

  Då jag är hemma med 2 små barn så har jag varken tid eller pengar att unna mej kläder.. dock är jag i stort behov av nya. Och när jag väl kommer ner till stan är det alltid kläder till barnen som lyckas hamna i påsarna.. Hur tusan kan det alltid bli så ?
  Skulle jag ha turen att vinna detta fina pris så lovar jag att spendera varenda krona på mej och ingen annan. Mama needs some new clothes 😉

  Ha en finfin kväll.

 3. Charlotte Therese Björnström

  Delat på FB under samma namn som här.

  Det vore fantastiskt att vinna detta presentkort då jag inte har köpt några nya kläder på flera år. Second hand är kul om man vill ha nåt unikt, men nån gång vore det roligt med nåt helt nytt utan medföljande hål och fläckar…

 4. Camilla Wihlborg

  Vilken toppenvinst, den vill ju alla få
  hur ska man göra för turen då..?
  Hoppas och önskar, det gör jag såklart
  att kunna shoppa billigt vore underbart!
  Ska skola in yngsta på förskola i höst
  presentkortet vore både hjälp och tröst 🙂

  Delar på fb, Camilla Wihlborg.

 5. liselotte

  Hej! Vilken toppentävling, jag är med och gör ett försök att vinna. Har delat tävlingen, liselotte andersson. Vill gärna vinna för jag älskar att shoppa och campadre är toppenroligt att fynda på. Mvh Liselotte.

 6. Sarah Axelsson Olsson

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar, har delat på fb. Sarah Axelsson Olsson.
  Hösten kommer med snabba steg, härlig semester ger mindre deg.
  Shoppingtokig som jag är, vill jag till barnen köpa mera klär.
  Så nu håller jag tummar och tår, att jag detta presentkort på Campadre får.

 7. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag skulle köpa nya kläder till mig själv isåfall, jag har verkligen inget att ha på mig. Kollar jag igenom garderoben på morgonen så ser jag samma gamla tråkiga kläder…

  Jag delar i namn Beatrice Åhnström och nu håller jag tummarna så hårt jag någonsin kan! 🙂

 8. Cecilia Marklund

  Delat på FB.
  Jag sitter här vid datorn, med en son jämte mig som VÄGRAR prova sin vinteroverall. Min andra son som provat sitt märkte jag att han behöver nya skor. Det är en dyr tid och då lilleman har breda fötter och sköra naglar kan han inte ha vilka som helst. Att vinna detta vore en lättnad. 🙂

 9. Carolina

  Hej
  vilken vinst ! som alltid hos Liniz <3
  Jag är självklart med och tävlar och hoppas för att ha tur 🙂
  Älskar Campadre, priserna är mycket bättre än i en vanlig butik, man känner sig nästan som att bo "i Europa" 🙂
  Gillat och delat

  Carolina Ruch

 10. Sara - Ensamstående mamma

  Jag har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152533991526628

  Jag är ingen hejare på varken rim eller bra motiveringar.. Så jag kör en enkel och ärlig bara. Jag skulle vilja vinna så att jag för en gångs skull kan unna mig själv något – det händer alltför sällan. Som ensamstående på heltid och deltidsarbetande så blir det tyvärr inte så många shoppingkronor över varje månad. När jag väl unnar mig något så blir det alltid t.ex ett par leggings från H&M. Skulle vara kul med något som är lite mer och speciellt inför min 30-årsdag i höst. Då ska jag faktiskt ut med mina bästa vänner (vilket inte händer speciellt ofta tyvärr), så skulle kännas roligt att faktiskt känna sig lite fin med något nytt plagg 🙂

 11. axdal

  delat på fb https://www.facebook.com/axdal87
  Jag tror att jag skulle sattsa på en hotellnatt för mig och min man i en stad nära oss.
  Jag skulle då för första gången sen min stora tös föddes 2009 be om barnvakt över en natt så att jag och mannen i mitt liv skulle få njuta av att bara vara vi två. Att få tid för oss själva är en dröm. Men vi har inte råd med både barnvakt och hotell.. så nu håller jag tummarna.. 🙂

 12. Kristina K

  Nämen OJ, vilken guldgruva av härliga kläder, inredning osv. Hur har jag kunnat missa det? Blir genast medlem och hoppas på turen att få shoppa loss på härliga ting som jag drömmer om….
  Ser att de har överkast från Anna O. Åh !! Och skor från Kavat! O h läckra väskor och smycken…..gah! Det kan bli en dyr historia det här, haha… lite hjälp på traven kanske? 😉 😉 😉

  Jag har delat inlägget som”Kristina Karlsson”

  Ha en fin sommar och tack för din härligt inspirerande reseblogg!

 13. Tina carlström

  Campadre har så mycket bra saker och till bra priser. Vilket är super för en barnfamilj där man är föräldraledig, vabar etc. Jag hittar ofta mycket fint och önskar jag kunde köpt mer än vad jag faktiskt gör (får för maken) =)
  Jag hade unnat min make något fint och barnen något spännande om jag har lyckan att vinna. Pengarna skulle sitta fint nu när vi precis köpt hus också!

  Delar på min FB Tina Carlström. https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Kram

 14. Emily Brettéus

  Efter att ha pluggat under flera år och äntligen fått min efterlängtade examen bär det av ut i arbetslivet. Har fått ett jobb som verkar toppen och en uppdatering av garderoben är ett måste! På företaget klär sig alla snyggt – mycket skjortor och kavajer, vilket jag har typ en av varje. Mitt intresse för kläder kanske inte är så stort men att gå klädd i samma kläder varje dag… är nog ingen bra idé.

 15. Malin Aronsson

  Två månader efter bebis så är semesterformen, eh ja obefintlig! Så en fin semesteroutfit skulle verkligen muntra upp min trista sommargarderob!

 16. Nils Håkan Karlsson

  Vinna Campadre presentkort vore mumma,
  om det går att lösa in på Travel skulle jag bjuda min kära gumma.

 17. Anita Karlsson

  Har delat på facebook.
  Får Nyhetsbrev från Campadre varje dag,
  ett presentkort på Travel skulle göra mig glad.
  Behöver göra något kul,
  för på sistone har jag haft en väldans otur.
  Besvär med hals och handleden av,
  den dagen gipset åker av blir en lyckodag.

 18. Gunilla Egelstad

  Delat på fb Gunilla Egelstad

  Vore underbart att få köpa snygga kläder..
  När det snart blir kallare väder!
  Campadre har ju massor av snyggt..
  Att shoppa hemifrån känns kul och tryggt!

 19. Sophie Michelle Persson

  Jag deltar i mitt namn: Sophie Persson (Har delat på fb – Sophie Michelle Persson).

  Om kvalitet och design får råda,
  så väljer jag saker från Campadre som har båda!
  Mina fötter kommer mig att tacka,
  och till den efterlängtade semestern kommer jag nya skor kunna packa!
  Nya skor är vad jag verkligen behöver,
  men i plånboken finns inte så mycket klöver…

 20. Johanna Mårtensson

  Jag vill vinna men inte till mig själv utan till en familj som precis flyttat hit från utlandet och endast har med sig kläder för dagen. Och deras lilla son ska början skolan till hösten och det skulle vara så roligt att överraska honom med att få köpa både kläder och skor. Kan inte ens ana hur svårt och jobbigt det måste kännas och knappt äga någonting. Så håller verkligen tummarna för att vi vinner och få se en liten kille med stort leende när han själv får välja nya saker som han annars inte skulle få chansen till.

  Gillar och delar /johanna mårtensson

 21. Zara

  Vilken vinst! Jag sitter som en godissugen hund och dreglar varje gång Campadre kör Odd Molly-kampanj, klickar och klickar, men ångrar mig alltid i sista stund. Det finns alltid ett barn som behöver nya ridskor, en kakelfog som behöver silikon eller en rumpa som behöver blöjor. En klänning till morsan i familjen är inte riktigt prio ett ekonomiskt, sjuksköterskelönen sponsrar liksom inte det. Men nu så kanske kanske, med lite tur och karma 🙂 Har delat i namnet ZaraBirath på FB.

 22. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag är redan medlem på campadre.
  Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna för att köpa lite till min systerson. Mon syster är ensamstående mamma så lite hjälp med kläder till sonen och även till henne, .vore nog välkommet 🙂
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin

 23. Sanna

  Jag är självklart med och tävlar, då detta är en riktigt toppen vinst som jag mer än gärna skulle vilja vinna. Det är sällan det finns pengar att unna saker till sig själv eller till hemmet, då dottern alltid hamnar som fokus nummer ett. Det vore därför underbart att vinna detta presentkort och unna oss båda något fint och köpa något till vårt hem.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 24. Madde

  Fb: Familjen Handell

  Jag skulle gärna vinna detta, är gravid med mitt andra barn så lite nytt till mig vore härligt. Har haft en tuff graviditet och tid så lite fina kläder skulle verkligen pigga upp. Dessutom lite nya barnkläder vore toppen. Hoppas det är just min tur denna gång.

 25. Ulla Sjörup

  Ja, kära dotter du förtjänar något till dig. Du som älskar kläder och alltid klär dig så fint. Kram från mamma

 26. Kathrine Sjörup

  Åh vilken lyx att kunna shoppa. Det önskar jag verkligen för barnens skull. Det behövs!

  Tävlar i mitt namn Kathrine Pettersson Sjörup på fb.

  Håller tummar och tår!

 27. angelixa84
  angelixa84

  Åh ja! Jag älskar att shoppa och handlar ofta hos Campadre, dels för att det är billigt men också för att utbudet är till både barn, dam, herr OCH hemmet 🙂
  Så här finns allt som passar alla så ofta blir det shopping här 🙂

  Nu hoppas jag på julklappsshopping (jag är alltid ute tidigt) till Casper via Campadre 😀

  Ha en toppendag

  Kraaaaam

  /Delar inlägget/tävlingen på fb Angelica Broman

 28. Josephine

  Åh, vilken lycka att få vinna detta, då skulle jag helt klart handla åt mig själv vilket inte händer alltför ofta då man så fort går in i någon affär eller hemsida så hamnar man vips på barnsidorna/avdelningarna & kommer hem med kläder åt dem fast man tänkt handla åt sig själv

 29. Miriam

  Som mamma är det lätt att glömma bort sig själv i vardagens alla måsten,
  Tänk då vilken lycka att få lyxigt presentkort som vinst på posten,

  För vackra saker till mig allra längst ned på prioriteringen står,
  såklart ser jag till att mina älsklingar det de behöver först och främst får

  så önskedrömmen i fattiga semestertider vore förstås,
  att på spännande Campadre till mig själv få shoppa loss

  Delar offentligt här:
  https://www.facebook.com/miriam.axelsson.9/posts/689166931156140