Liniz's resor

Vinn ett år med TV4 Play Premium

Behöver du kanske utöka TV utbudet där hemma med TV4 Play Premium? Perfekt inför lata sommarlovsdagar. Nu har jag fått nöjet att tävla ut ETT årsabonnemang från TV4 Play Premium där du har tillgång till en massa härligt innehåll från alla deras kanaler med ett stort innehåll för barn med bland annat Chuggington, My Little Pony, Dinosaurking, Tobbes Trix, Astrid Lindgren filmer och mycket mer. Såklart finns det ett stort utbud även för stora också.

Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple-TV, vinst värdet är  1 188 kr.

 

Loppi-1-1-2-1-1

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status. (Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected]

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 23 juli 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Marlene

STORT GRATTIS!!!

***************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Hellström

  Har delat tävlingen vidare på min facebooksida: https://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58

  Reklam och passa tider är inget för mig, visst när det är reklam kan man göra massa saker, gå på toa, koka te och surfa, men jag väljer hellre att använda tv4 premium för att få chansen att se alla favoritserier utan reklam och när det passar mig, kan även tro att sambon kommer bli strålande glad över all sport han kommer kunna titta på. Min son kommer älska att se på nya barnprogram i sin padda, blir lite större utbud än vad vi har hemma just nu! Tv4 premium är något för hela familjen, så vi håller tummarna hårt 🙂

 2. Sara - Ensamstående mamma

  Har delat offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152534011206628

  Här har du en som fullkomligt älskar dokumentärer och kanalen TV4Fakta! Dessvärre kan jag inte ha den kanalen hemma så jag får passa på att kolla när jag är hos min mamma.. Men vilken dröm att kunna titta på TV4Fakta och TV4’s andra härliga kanaler, oberoende var jag är. Finns allt jag vill se och även smått och gott för sonen 🙂 Nu håller vi tummar och tår för att vi vinner!

 3. Julia Rosén

  Jag älskar sf kanalen och är så ledsen att vi inte har den 🙁
  Jag vill så gärna ha den och så slipper man ju reklamen när man tittar på solsidan 🙂
  håller tummarna hårt och delar såklart på Fb.

 4. Annica Schröder

  Har delat på FB (https://www.facebook.com/#!/annica.schroder)

  När jag om några veckor ska föda mitt första biologiska barn vore det helt underbart med möjlighet att kolla på TV via plattan. Är inte speciellt mobil just nu utan sitter oftast på altanen och bara väntar på att bebis ska vilja komma ut och kommer säkert inte vara speciellt mobil de första månaderna heller med amning osv och att då kunna välja och vraka mellan programmen och inte var tvungen att kolla på just det som visas på TV just då skulle göra livet lite roligare.

 5. axdal

  jag har delat på fb https://www.facebook.com/axdal87
  åhh jag skulle så gärna vilja vinna finns många program som jag vilse men inte har kunnat se för att jag inte har ett premium konto. Finns många bra serier som är lite mer av dokumentär hållet och det gillar jag. nu håller jag tummarna för att jag ska kunna njuta av bra program i ett helt år på kvällarna.. 🙂 Kan ju vara bra att koppla av på kvällarna och få rensa hjärnan lite från pluggandet.

 6. Jennie Lundin

  Just i detta NU (och minst någon månad framåt) är vi utan vanlig TV pga totalrenovering av huset. För mig och maken är det ganska lugnt, men barnen saknar sina favoriter från andra kanaler än Barnkanalen. Det vore guld att överraska dem nästa gång de vill kolla på barnprogram i datorn.

  Ha det gott!

  /Jennie

  Just det, delat har jag också gjort: https://www.facebook.com/lundinjennie

 7. Annika Nilsson

  Hej!
  Grym tävling! Jag är med!
  Jag har tipsat och delat tävlingen på Facebook: Annika Nilsson. Här är länken: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/488702427899922

  Jag har ett gäng kvinnor från olika länder som kommer hem till mig en kväll i veckan. Vi umgås, tränar språk, lär svensk kultur och fikar. Jag letar hela tiden efter bra TV-program och filmer som jag kan visa på våra träffar, för att få lite omväxling. Det behöver vara på lätt svenska och det jag har upptäckt är att barnfilmer funkar väldigt bra! Det är dessutom bra när kvinnorna sedan ska ”hänga med i” vad deras barn lär sig på förskolan. Jag tänkte därför direkt på våra träffar när jag såg om Astrid Lindgren-filmerna på TV4 Play Premium. Hennes filmer är nämligen en stor favorit bland dessa invandrarkvinnor! Och sedan skulle det vara uppskattat här hemma i familjen också! 😉
  Hoppas massor!

 8. Elisabeth Hjort

  Åh vilken rolig tävling! Självklart vill jag vara med och tävla!
  Har delat i mitt namn Elisabeth Hjort och här är länken:
  https://www.facebook.com/elisabeth.elisabeth11/posts/598153113634931

  Idag är det 26°C ute och jag har legat inne precis hela dagen. Varför det? Jo, för att jag ramlade när jag och ungarna cyklade för en vecka sedan och bröt benet. Förutom smärta så känns det hela så tråkigt. Semestern har precis börjat och det är superfint väder. Men jag kan nätt och jämt förflytta mig men det är otroligt jobbigt och svettigt i värmen med gipset.
  Så ungarna och sambon för göra dagsutflykter utan mig och så får vi ha kvällarna ihop istället.

  Vad gör man då ensam hela dagarna? Jo, man tittar serier. Men snart har jag inget kvar att se och därför vore det helt perfekt att faktiskt få vinna ett års prenumeration av TV4 play. Hade underlättat och gjort de kommande 4-5 veckorna roligare samt varit kul för hela familjen resterande året!

  Hade varit så himla kul att vinna och trots att jag verkligen försöker hålla humöret uppe så kan jag lova att jag hade behövt bli lite uppiggad just nu!

  Kramar!

 9. Sophie Michelle Persson

  Jag har delat på facebook!

  Min motivering:

  Med denna är familjen i goda händer,
  oavsett om det är bara regnar på Sveriges alla stränder.
  Vi kan roa oss med TV 4 Play tills solen anländer,
  och detta kommer bli något som hela familjen använder.
  Film, dokumentär eller tecknat, det finns nåt för oss alla,
  och äntligen slipper vi av varandras TV-tid nalla…

 10. Johanna Mårtensson

  Självklart att jag är med och tävlar.
  Perfekt till våran familj som älskar att kolla på film serier mm men aldrig har tid till att kolla när väl går på tv. Så håller verkligen tummarna för att vi vinner så vi får testa på detta som jag tror passar våran familj perfekt.

  Gillar och delar på Facebook /johanna mårtensson

 11. Marie

  I vårt hushåll har vi när det gäller tv program, helt olika smak!
  Mannen älskar allt som handlar om andra världskriget, jag tittar
  helst på deckare, och tonårsdottern tittar på allt annat, haha!
  Så för att råda bot på detta tv dilemma, så har dottern fått
  egen tv på sitt rum, men eländet fungerar inte, trots att
  kabelbolaget säger att det skall fungera, så gör det inte det,
  trots att mer än en reparatör varit och dragit om kablar, och
  sånt som reparatörer gör, så fungerar det i alla fall inte….
  Inte kan vi säga upp abonnemanget, för optimistiskt band vi
  det på två år, så arg det är bara förnamnet vad jag är!
  Så skulle vara toppen att få vinna detta TV4 Play Premium
  så att hon kan få dra sig undan och se det som hon gillar
  och är intresserad utav! Så håller tummar & tår, allt som det går!
  Ha det så fint/ Marie

 12. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris då jag och dottern älskar att se på film och tv tillsammans. Det vore perfekt att vinna detta pris då vi skulle kunna se vart vi än är och vilken tid på dygnet vi än vill.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 13. lisette

  Året är tvåtusentvå,
  Kvinnofängelset på tv4 jag följde då.
  Sen till USA jag reste för att bo,
  då jag serien saknade må du tro!
  Vinner jag denna tävling står jag dig i tacksamhetsskuld,
  då serien nu går på tv4 guld!
  Jag kan njuta av Joan, Rita, Lizzie och Bea i ett år,
  så jag hoppas verkligen jag detta får!

  Delar på fb – lisette bäcksro 🙂

 14. Tina Carlström

  Hej
  Jag vill gärna delta i denna supertävling.
  Jag delar tävlingen på FB med mitt namn Tina Carlström.
  Nu i september går jag på mammaledighet och då hade det varit perfekt med dessa kanaler hemma. Kalla och blåsiga höst och vinterdagar med en kopp te och mysig tv hade varit drömmen. Om man nu får en lugn stund hemma såklart 🙂

  Kram Tina

 15. Anna M

  Jag skulle vilja vinna för det vore underbart att ha valmöjligheten att titta på vad man vill när man vill =) Speciellt på kvällarna när barnen gått och lagt sig =)

 16. Titti skarp

  hej
  teven är alltid upptagen och jag gillar inte att titta på skräckfilmer som dom andra i familjen gör så vore toppen om jag vann så kunde jag välja och vraka och se min favoritserie lilla huset på prärien i lugn och ro vid datorn
  hoppas på tur
  Titti

 17. Paola

  Jag har delat på fb som Paola Allegrini, här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/479851422148943

  Nu är det kört. Vi har inget filmutbud på TV mer – hemska tanke, det blir hädanefter bara skräp vi ser. Hur ska det bli med 17-årige sonens killträffar med skräckisar, cola & chips. Tänk om de börjar ränna ut på stan alldeles vips. Och 14-åriga dotterns tjej-godis-film-myskvällar med romantiska komedier, hur ska de kunna vänja sig vid andra melodier? Och JAG DÅ, stackars mamman 47. Vad ska hon göra nu? Inga filmmaraton i sin ensamhet hon mer kan ha. Det här är verkligen inte alls jättebra. Men ljuset i tunneln vi ser, för där skymtar en önskefe! Hon oss lösningen på våra problem kan ge 🙂

 18. Gunilla Egelstad

  Delat på fb Gunilla Egelstad

  Detta skulle vara underbart att ha i mitt hus!
  Skulle hindra tonåringarna att komma ut på bus..
  Eller så skulle ögonen på min man lysa..
  När vi tillsammans med TV4 Play Premium får mysa!!!

 19. Claudia Virtanen

  Vill så gärna sitta ner ett tag, när jag själv hinner, om så natt eller dag. När inga måsten med alla fyra barn finns kvar, en stund i soffan eller sängen jag tar.
  Titta på det jag själv vill, gråt, kärlek, hatar eller en läskig thrill..
  Låt mig vinna ett år av valfrihet med TV4 play, det vore ju en fantastisk grej för mig:)

 20. Marlene

  Det här skulle jag väldigt gärna vinna!
  Eftersom jag inte är helt frisk och valt att sluta jobba så spenderar jag en hel del tid i soffan. Å på dagarna finns det inte så mycket kul att titta på direkt, så en filmkanal skulle ju vara toppen! Å när vårt lilla kontaktbarn kommer hit så kan vi se på film tillsammans regniga dagar. Nu håller jag verkligen tummarna!!!

  Delar på FB