Vinn Disney´s Tingeling och Piratfen på DVD – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn Disney´s Tingeling och Piratfen på DVD

Idag har Disney´s nya film Tingeling och Piratfen premiär på DVD / Blue-Ray. I vintras var Oscar och såg den på bio två gånger och det blev verkligen en stor favorit här hemma. Så nu ser jag faktiskt fram emot en regnig dag eller kväll som vi kan se denna filmen igen. Svenska sommaren är ju tyvärr inte den bästa ännu….så passa på och tävla om TRE filmer, så kanske du och dina barn kan förgylla några sommarlovsdagar med denna härliga film.

 

Tinker5_DVD_3D_se

©Disney

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 8 juli 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Alexandra, Janette B & Lotta P

STORT GRATTIS!!!

***************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna Andersson

  Har gillat och delat som Sanna Andersson.

  Vill vinna filmen till mina barn så de har något kul att göra då våra semesterplaner tyvärr blev inställda pga en tragisk lycka. De är så tålmodiga men jag tycker så synd om dem och vill verkligen göra allt för att gottgöra dem.

  MVH Sanna

 2. Helena

  Vill vinna en sommarpresent till barnen att se en regnig sommardag! Delar så klart! Ha en fin sommar och härliga jobbdagar! Kram

 3. Carolina

  Jag håller tummarna, har delat på FB (Carolina Åhsberg)
  Jag vill vinna för detta är en film jag tror att båda mina barn skulle ha stor glädje av och vilja se tillsammans, dottern älskar Tingeling och för sonen är ju pirater bland det bästa som finns – lite härligt filmmys som gör susen för hemmafriden! 🙂

 4. Gunilla Egelstad

  Har nyss varit barnens kusin Ellas 6 års kalas!
  Trevligt som bara den men hon tyckte det blev lite knas…
  Då paket efter paket var bara kläder..
  Hon önskade sig leksaker eller filmer vid dåligt väder…
  Så även om mamma och pappa blev glada…
  skulle hin gärna vilja se Tingeling när det inte är väder för att bada!
  Så nu håller jag tummarna för tur..så Ella slipper vara sur….
  Delat på fb Gunilla Egelstaf

  1. Janette Blomgren

   Det är inte alltid så lätt att underhålla 2 små grabbar när regnet öser ner.. Men en ny film kanske skulle lätta

 5. Charlotte Therese Björnström

  Delar på min FB-sida (Charlotte Therese Björnström).

  Tingeling var min absoluta Disneyfavorit som liten. Har inte sett denna film som verkar väldigt fin, så skulle väldigt gärna vilja se den tillsammans med ett gäng vänner och deras barn… 🙂

 6. Malin Hedlund

  Jag delar på FB i mitt namn Malin Hedlund.
  Jag hoppas på att vinna för att göra barnen glada och få många mysiga filmstunder med dem då barnen älskar den här filmen.

 7. Nettan

  Åh den här filmen tror jag att min son skulle tycka jätte mycket om!
  Länge sedan vi köpte filmer, blir oftast Netflix och liknande men insåg nu när vi precis var iväg på bilresa att den bärbara DVD spelaren vi har skulle behöva liten uppdatering på filmer 😉
  FB Jeanette Santesson

 8. Kathrine Sjörup

  Fyra veckors semester hemma med två barn. Jag önskar verkligen att vinna denna film. Äldsta dottern såg reklam för den och blev eld &lågor! Skulle det bli en regnets semester ensam hemma med barnen skulle den filmen va räddaren i nöden.

  Tävlar och delar i mitt namn:kathrine Pettersson Sjörup och håller tummar hårt. 🙂

 9. Anna Persson

  Har delat på FB (hoppas jag 🙂 ) Anna Persson
  Hoppas så gärna på att få vinna då min 7 åring tjej var sjuk när Tingeling o Piratfen gick på bio…. Tingeling är en av stor favoriterna.. håller tummarna. 😉

 10. Johanna Mårtensson

  Jag har delar på Facebook / johanna mårtensson

  Motivering:
  Nu när vi ska åka och hälsa på dotterns faster som bor 10 timmar bort kommer det visas många filmer och sjungas mycket i bilen. Och eftersom hon tycker så mycket om den gamla peter pan filmen så tror jag även att denna kommer bli väldigt uppskattad. Så för lugna stunder i bilen tillsammans med lillan så håller vi tummarna för vinst:)

 11. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här filmen till min dotter Alva. Hon älskar Tingeling och har alla de andra filmerna här hemma, men den här senaste (som för övrigt är den bästa enligt mig) saknas och det vore så kul att få överraska henne med denna.

  Har givetvis delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 12. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

  Jag delar som Lottiz Törnqvist. Jag vill gärna vinna då jag älskar Disney filmer och det är svårt att hitta andra filmer som verkligen alla i familjen kan se tillsammans då åldrarna är så olika. Och efter flera veckors regn nu så har vi sett alla filmer vi har så en ny film vore kanon och denna tror jag stor som liten, pojke som flicka skulle tycka om.

 13. Jessica Olofsson

  Har delat på Facebook som Jessica Olofsson.
  Förra Tingeling filmen såg vi på bio, då grät sonen när den var slut, så bra tyckte han att den var. Så förväntningarna är stora på den här.

 14. Alexandra

  Jag delar på FB och motiveringen till Att vi ska vinna är för att jag behöver vila och vad är inte bättre en att se en mysig film med barnen :). Längtar kanske inte efter mer regn men lite mulet och kallare kan också innebära en film.

  Kram

 15. Madelen

  Delat på fb Familjen Handell

  Jag skulle gärna vinna detta då min tjej älskar tingeling och de endast visar korta avsnitt på Disney junior. Denna vore perfekt till min lilla tjej som älskar musiken:)