Vinn ett Djurbokpaket – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn ett Djurbokpaket

Böcker är ju alltid bra för både barnens intressen och inlärning. Något som intresserat O mycket på senaste tiden är djur, både större djur och småkryp. Djuren i skogen är både en intressant och lärorik bok om djur medan Mini-monster i naturen handlar mer om småkryp och vad du hittar i naturen.

Nu har TVÅ av er chansen att vinna detta bokpaketet. Perfekt inför sommarens lata dagar att lära sig en massa nytt om djuren och naturen.

 

Omslagsbild: Djuren i skogenOmslagsbild: Minimonster i naturen

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status . Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i, i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 1 juli 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;
* Petra L & Anna M R
Stort grattis!
********************
Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik. Vill man ha vinsten direkt så var noggrann och kolla i detta inlägg dagen efter.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Oj, förlåt. Glömde motiveringen. Min nästan treåring tycker att det är väldigt spännande med kryp av alla de slag men tror att allting är flugor så dessa böcker skulle ju vara toppen till honom 😀

 2. Anna M Rautila

  Hej!
  Jag vill självklart vara med i din fina tävling och delar inlägget på fb under Anna M Rautila, här nere kommer min motivering:

  Ok, jag ska berätta en liten hemlighet,
  djur är inte direkt det bästa jag vet.
  men nu råkar jag ha en son som dyrkar natur,
  och allt som har att göra med, just det..DJUR!
  Hundar, katter och diverse kryp med många ben,
  han visar dem stolt & pratar om dem till kvällen blivit sen!
  Ett riktigt djurbokspaket skulle förhöja våra vardagsbestyr
  och göra även sommarens regniga dagar till ett spännande äventyr!
  Därför Liniz, hoppas jag så att han detta fina paket ska få,
  för du ser..det är en underbar liten kille, och jag älskar honom så!

  Ha en fortsatt grym sommar!

  Kramar Anna M

 3. Eva

  Vill gärna vinna dessa i present till mina djur och natur intresserade syskonbarn. Är med i knytte och mulle och älskar alla sorters djur. De hade blivit överlyckliga att få läsa dessa som nattsaga. Har delat på fb

 4. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta bokpaket till dottern. Hon älskar naturen och älskar att lära sig nya saker, så dessa böcker skulle vara perfekt speciellt med tanke på att jag inte är någon höjdare på att gå ut och gå i skogen då jag är livrädd för minsta lilla kryp. Dessa böcker skulle där med kunna lära oss mycket (som vi annars kanske går miste om).

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 5. Towe Holmberg

  Towe Holmberg heter jag och skulle bli så himla glad över ett bokpaket ä. Min lille son älskar naturen med alla djuren och djurböcker skulle vara så mysigt att ha

 6. Eva Flood

  Gillar delar på FB Eva Flood
  Har 2 barnbarn som börjar nollan som dom säger,bra med böcker som dom lär sig lite i som mormor,farmor kan läsa med dom

 7. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag vill vinna för att ge dom till min lilla systerson♥
  Jag gillar alla slags djur och har ingen fobi för tex spindlar.
  Jag vill att han ska växa upp med respekt och kärlek till allt levande.
  Sen är ju kunskap kul och mer böcker till barnen 🙂
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 8. lisette

  Detta är ju tävlingen för min son. Han har sedan han var två samlat in sniglar, maskar, skalbaggar, myror. U name it! Han är en riktig skogsmulle och älskar att upptäcka nya småkryp. Just nu har han dragit in några vattenskalbaggar som bor i ett litet akvarium. Loke hade uppskattat dessa böcker av hela sitt hjärta kan jag lova!

  Delar – lisette bäcksro och håller såklart tummarna hårt! 🙂

 9. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Med små monsterjägare här hemma hos oss
  är dessa böcker perfekta när det är i naturen dags att släppa loss.
  Kunskap och kul från pärm till pärm,
  kanske ta hem en liten kompis på sin ärm?

  Delar på FB som Kristiina Söderström.

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 10. Petra Lundgren

  Åh vad Hugo vill vinna! Djur är det enda han pratar om. Vi delar och håller tummarna. Vart kan man köpa minimonster i naturen om vi går lottlösa härifrån? Den bara måste vi ha.
  Kram Petra

 11. Desiree

  Mina barn ääälskar djur och framförallt dottern vill lära sig precis allt om alla djur. Att elefantens barn heter kalv fick hon reda på för ett par veckor sedan och alla vi träffat efter det vet numer om det också *ler*.

  Delat på FB: Desirée Larsen

 12. Heidi

  Wille äälskar allt som har med djur och insekter att göra så därför håller jag tummarna för dessa fina böcker 🙂 Heidi

Annons