Vinn Glossyboxar – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn Glossyboxar

Såhär i midsommartider och sommartider passar väl inget bättre än att vinna en Glossybox fylld med skönhetsprodukter. Tänkte det var dags för mammorna att få lite mammalyx inför sommaren, så hela TRE av er har möjlighet att vinna denna fina Glossyboxen.

glossybox

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status . Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i, i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 24 juni 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Annelie E, Felizia H & Eva G

Stort grattis!!!!

************
Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Mårtensson

  Har bara hört gott om glossybox men tyvärr inte hunnit testa än..
  Så nu håller jag tummarna på att jag är en utav alla andra som är så nöjda:)

  Delat på Facebook Johanna Mårtensson

 2. Annelie Eriksson

  Är nyfiken på Glossy box, skulle vara jättehärligt med en upppiffning i vardagen 🙂 Kram

 3. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna då jag länge har varit nyfiken på Glossybox men själv inte fått äran att testa på denna fantastiska produkt ännu. Det vore därför fantastiskt att få unna sig detta nu i sommaren och få lyxa till det lite själv för en gång skull.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Jag är gärna med och tävlar. Har delat på FB och taggat dig (Anna Karlsson).

  Jag behöver lite uppmuntran, är så jäkla stressad just nu då jag lämnat över hela mitt jobb till vårt kontor i Holland… ingenting funkar och allt känns lite kaosigt. Behöver få något lyxigt att glädjas åt.

 5. Jenny Ejderbrink

  Delat på fb jennyejderbrink Hade varit så kul att få känna på känslan att få vinna något någon gång och helst då från glossy box som jag e så nyfiken på

 6. Åsa

  Jag vill vinna därför att det vore härligt & roligt med en guldkant och lite extra glamour i sommar.

  Delar på FB, Olsson Åsa

 7. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar, har delat liselotte andersson

  skulle vara väldigt roligt att få testa en sådan här box, har hört så mycket om dem, och lite lyx till sig själv är väl aldrig fel. Mvh Liselotte

 8. Irene Helmersson

  Åh, lite lyx i vardagen skulle verkligen inte skada!
  Har delat på facebook under mitt namn Irene Helmersson.

 9. Elisabeth

  Jag har delat tävlingen på Facebook :Elisabeth Nilsson
  Jag behöver något som får mig att stå ut med tanken att
  jag måste studera över sommaren.
  Det känns inte så roligt, så jag hoppas att jag kan få möjligheten att
  le en smula och drömma mig bort i en stund i vinsten, innan jag landar i min vardag igen.

 10. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med i utlottningen!!
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Längtar efter lite lyx och glamour!! 🙂 <3

 11. christina loveur

  Har delat på FB med namn Christina Loveur!
  Är gravid så jag känner mig trött, svullen och väldigt “osnygg” så jag behöver en box som förgyller min dag och lyxar till det litegrann! Får ju passa på att ta hand om mig själv nu, för snart kommer jag inte ha en sekund till egen-tid 🙂 Hoppas så <3

 12. Eva Gustafsson

  Har delat på min fb här: https://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921?ref=tn_tnmn

  Vill gärna vinna lite lyx till mig inför min semester (andra gången någonsin i mitt 31 åriga liv) Har pga studier, arbetslöshet mm alltid tvingats jobba på sommaren men iår är första gången någonsin som jag och min sambo under våra 8år tillsammans kommer få vara lediga 4 veckor ihop. Vill gärna vinna en glossybox så jag kan unna mig en helkväll med att bara rå om mig själv så jag blir full av energi inför alla planer jag och min familj har under semestern.

 13. felizia Höök

  Hej! Delar på fb i Felizia Höök.

  Jag skulle vilja vinna för att en fattig arbetslös nykläckt student som mig aldrig skulle ha råd att lyxa till det med en glossybox. Skulle va så härligt med lite lyx!

 14. Paola

  Egentligen skulle jag såklart vilja testa boxen själv, eftersom jag aldrig har gjort det men hört så mycket gott om den … men när man har en 14-årig dotter hemma är det lika bra att acceptera sitt öde. Jag skulle inte få ha den för mig själv. Alltså är det bäst att jag önskar den åt henne – hon skulle bli så lycklig att det räcker och blir över för oss båda 😉

  Har delat här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/467672996700119

 15. Helena

  Tävlar gärna om lite sommar-mammalyx. Något som behövs nu när semestern börjar. Att få tänka på mig själv och ta en liiten paus från vardagen. Kram

 16. Madde

  har delat på fb madelene elisabeth jacobsen.
  vill gärna vinna då det är år o dagar sedan jag brydde mig om mig själv på riktigt men lusten börjar äntligen komma tillbaka!

 17. Lina Eckerström

  Precis vad en småbarnsmamma som inte fått sova på snart 8 månader önskar sej 😉 Lite lyx tack. Kanske att det finns nåt åt påsarna under ögonen. Håller tummar & tår !

  Delat på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fantastisk dag !

 18. Jessica Sundberg

  Hej,

  Delar som jessica sundberg1.

  Jag skulle tycka det vore kul att testa nya produkter och glossybox i synnerhet. Har länge funderat på en prenumeration på dessa.

  Kram!

 19. Jessica pettersson

  Självklart vill man försöka vinna ett sådant fint pris! Gillat o delat!! Tack för en trevlig blogg! Kram

 20. Klaudija Martinovich

  Hej!

  Jag är gärna med och tävlar om en glossybox (gillat och delat på Facebook). Jag brukar vanligtvis inte använda så mycket skönhetsprodukter, så jag skulle bli jätteglad om jag vann.
  Ha en trevlig midsommar!

 21. angelixa84
  angelixa84

  Ååh vad jag hoppas <3 <3
  Delar på facebook och har taggat dig så du hittar inlägget 🙂

  Kraaaam /Angelica Broman

 22. Jessamy

  Hej. Jag vill vara med. Delat med namn Linnea Möller. Skulle vilja vinna få jag ej använder några skönhetsprodukter alls. Har funderat länge på glossybox men drar mig. Skulle vilja testa så jag ser om det är
  Värt att prenumerera.

  Mvh jessamy

 23. Gunilla Egelstad

  Delar på fb Gunilla Egelstad

  Att få en härlig Glossybox skulle vara så kul..
  Att få öppna ett eget rosa paket utan att det är jul..
  Jag skulle älska lite spänning och härliga produkter meddetsamma!
  Då blir jag en piggare, snyggare och gladare mamma!

Annons