Vinn en SPA-kryssning på Birka – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn en SPA-kryssning på Birka

För några veckor sedan var jag och Jenny iväg på en riktigt härlig och lyxig SPA-kryssning med Birka Cruises. Nu har jag dessutom fått nöjet att tävla ut en lyxig SPA kryssning åt en av er som gäller för två personer.

SPA -kryssningen gäller med avresa under september månad i mån av plats.

I priset ingår (resa för 2 personer):
 
           Boende i Birka Lyxhytt inklusive en flaska mousserande
          Lyxfrukost i Compagniet med ett glas mousserande
          Tre rätters primörmiddag i à la carte restaurangen Compagniet
          Entré till Panorama Spa för 2 personer
          Behandling Saltskrubb för 2 personer

20140603-144105.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status. Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 15 juni 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnaren har utsetts av Birka Cruises;

* Dianasdrömmar

STORT GRATTIS!!!

***********************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Jag är självklart med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna lyxiga kryssning och bjuda med mig killen som jag tycker om (för vinner jag måste jag givetvis övertala honom att följa med). Vi skulle verkligen behöva lite egentid då det alltid är barn med när vi väl ses, och dessutom vore det trevligt att för en gång skull göra något annat än att bara sitta hemma och glo i soffan som vi näst intill alltid gör då ekonomin sätter käppar i hjulet för mycket.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 2. Malin Quist

  Som nybliven tvåbarnsmor känner jag mig sjukt sliten och trött i både kropp och knopp. Att få komma iväg med en vännina och njuta vore ju en optimal avkoppling!
  En septemberresa skulle passa perfekt som en första natt utan barn på mycket länge. Det skulle ge extra energi inför höstmörkret så blöjbyten och vakna nätter skulle kännas lättare

 3. Eva Carlsson

  Skulle vilja spa kryssningen och dela den med min älskade dotter. Hon är ljuset i mitt liv och gör det värt att leva.

  1. Eva Carlsson

   Har delat på min FB såklart för några dagar sedan. Visste inte riktigt hur jag skulle kommentera och motivera varför jag skulle få vinna. Men nu är även detta gjort.

 4. Kathrine Petter Sjörup

  Det vore väl en dröm men jag försöker i alla fall. Håller tummarna så det knakar. Kanske en present till min man på vår bröllopsdag i juli. Åh, vad härligt det skulle vara.
  Tack Lina för en sån fin chans!
  Delat så klart! 🙂
  Kram Kathrine

 5. Matilda Sörbring

  Vad härligt det låter att komma iväg på lite lyx och flärd! Jag har pratat med min bästa vän Marie om just en spakryssning men det har inte blivit av än. Självklart skulle jag bjuda med henne om jag vann! Vi bor inte längre i samma stad och kan därför inte ses så ofta som vi skulle vilja. Det är därför extra viktigt att lya till det lite när vi väl ses

 6. Sofie Gröndahl

  Skulle vara helt underbart att få komma iväg då jag hela tiden får höra att jag måste sluta stressa. Skulle ta med min älskling som alltid ställer upp för mig och mina kids i vått och torrt trots att jag inte har mycket tid att ge tillbaka.
  Har delat på FB i Sofie Gröndahl.

 7. Christina Linde

  De bästa dagarna på året,
  har jag flyt och vågor i håret.
  Med Birka vill jag kryssa,
  och en vågad vän få kyssa.
  Jag glömmer tjat och gnat,
  när vi doppar oss i SPAt
  Jag har medvind och tänker djupa tankar,
  när vi i en ny hamn kastar ankar.

  Har delat på Facebook som Christina Linde 🙂

 8. Annika Nilsson

  WOW!!!!
  Självklart har jag delat på FB och tipsat mina vänner i mitt namn Annika Nilsson. Se här: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/474887349281430

  Vilken grym vinst!!!! Och jag har aldrig åkt med Birka! SPA är vad jag verkligen lääääängtar efter! Och en gammal vän som bor 100 mil bort vill jag umgås med! Den här vinsten kan fixa allt! En efterlängtad reunion med avkoppling, lyx och glada dagar! HOPPAS!

 9. Sophie Michelle Persson

  Jag har delat på facebook (Sophie Michelle Persson).

  Min motivering:

  En riktigt lyxig SPA-resa är vad min fina sambo behöver,
  men tyvärr är plånboken inte full med klöver.
  Han jobbar och sliter och behöver vila,
  gärna på en båt där han inte till jobbet genast kan ila.
  Med Birka-kryssningen är vi båda i goda händer,
  och vi kommer önska att vi aldrig till hamnen igen anländer…

  Mvh Sophie Michelle

 10. Anne Karlsson

  Jag o min nyfunna kärlek firas snart 6 mån tillsammans och vi har verkligen funnit varandra..skulle vara roligt att få komma iväg på nåt lyxigt o fira våra underbara månader tillsammans med lite lyx och få skämma bort varandra och få njuta av våran en blivande framtid tillsammans på en lyxkryssning.

 11. Anna Lundqvist

  Jag är supergärna med och mailar 10 vänner + kopia till dig

  En Spakryssning skulle jag och maken behöva
  God mat, nöje, shopping och kanske dansgolvet pröva
  Bara avkoppling och mys för sliten mamma och pappa
  Relaxa ta någon spabehandling och bara få slappa
  Njuta av livet med min älskade man
  Skulle verkligen bli överlycklig om jag denna härliga tripp vann

 12. Christina Frisberg

  WOOOW!! Så underbart det skulle vara att få gå ombord och ropa Skepp Ohoj, och kasta loss för en underbar spa-kryssning, med bästa kompisen, vi skulle må som prinsessor och njuta till fullo av sprattelvatten i både glas och pool och äta gott och sedan riva av ett par låtar på karaeoken, sedan blir det sambarytmer till benen inte orkar mera sedan somnar man sött och laddar om för hemfärden!!
  Hoppas som attan på lite flax att ha den åtråvärda vinsten här strax!! 🙂
  Delat på fb offentligt under mitt namn Christina Frisberg.!!!
  Kram!! <3

 13. Pierre Strandlund

  Tja…
  Jag som kille har aldrig varit på spa just därför borde jag få uppleva det och sen att det är på östersjöns klart bästa fartyg gör det hel 1000gånger bättre!
  M/s Birka = Lite finare Lite Bättre 🙂

 14. Nina Samuelsson

  Gud det skulle vara en dröm för mig och min underbara make Per som firar 10 år i år och 30 år tillsammans att få åka på en kryssning med mys och trevligheter och bara få rå om oss själva. <3
  Kramar Nina

 15. veronica hedlund

  åhh jag är jättegärna med..

  om jag vann skulle jag överaska min älskade man på en underbar resa. Vi firar 15 år ihop iår och det skulle vara mysigt och kul att få överaska med denna fina vinsten. så håller tummarna stenhårt.

  kram veronica

 16. Bea Wil

  Vardagar och helger rullar på,
  Jobb, läxor och aktiviteter för de små.
  Hjälp oss med en spark i baken,
  för detta skulle verkligen passa oss i smaken.

  Ja tack för Spa till mig och maken. 🙂
  Bea

 17. Bea Wil

  Vardagar och helger rullar på,
  Jobb, läxor och aktiviteter för de små.
  Hjälp oss med en spark i baken,
  för detta skulle verkligen passa oss i smaken.

  Ja tack för Spa till mig och maken 🙂

  Bea..

 18. Cecilia Högberg

  Skulle vara underbart att få ta med min bästevän på en underbar resa. Hon har precis fyllt 25 och har haft en jobbig separation. Tänk att få ta med henne på ett underbart dygn. Delar på Facebook och håller tummarna 🙂

 19. Annelie Eriksson

  Åh vad underbart med spakryssning! Livet går upp och ner och jag skulle verkligen behöva lite spalyx för att samla energi 🙂 Ska jobba större delar av sommaren så detta skulle vara något att se fram emot 🙂 Kram!

 20. Jennie Backman

  Jag har delat på Facebook i mitt namn Jennie Backman.
  Jag vill vinna för att fira att jag fått nytt jobb, fyller år och firar 12 år tillsammans med min flickvän!

 21. Anneli Ahlqvist

  Pluggar till undersköterska och jobbar som timanställd på ett äldreboende samt att jag måste sommarjobba där. Jobb inom i vården är mycket fysiskt och fötterna blir mycket trötta. Skulle vara underbart med en kryssning med min sambo så han.också jobbar på samma äldreboende och vi har inte myckrt egen tid. Tack på förhand

 22. Kerstin Löf

  Då vi haft ett år med sorg, först schäfern, en katt och nu i maj vår underbara avels/tävlings-hingst som hade fått KLL (kronisk lymfatisk leukemi) och inte gick att rädda. Känns det som att vi skulle behöva komma ifrån alla djur men barea för ett litet tag.

 23. Heléne Harring

  Jag skulle åka med min man,vi skulle behöva komma bort lite,har haft det jätte jobbigt länge nu, mycket sjukdomar och dödsfall. HOPPAS.

 24. Jenny Knochenhauer

  Har delat och mitt namn är Jenny Knochenhauer.

  Älskar lyx och kryssning så hoppas verkligen att turen är på min sida om jag vann så får maken följa med 🙂
  Hoppas hoppas 🙂

 25. Jennih Larsson

  Detta skulle passa perfekt för mig och min modiga 16åriga dotter som kommer hem efter studerat och bott ensam ett helt år i Toronto, Canada! Vi är bästa vänner som inte har träffats på ett helt år..så ngr dagar tillsammans i lyx skulle vara en fanatstisk “Välkomnen hem och bra jobbat” present! <3 =)

  Delat på Fb

 26. Andreas

  Delade på min FB och nu håller jag tummarna att jag vinner så jag kan bjuda min sambo. Nån gång borde det va min tur att vinna nått annat än kärlek 🙂

 27. Malin Andersen

  Gillat delat, vi har inte lyxheten till barnvakt. Jag blev sparkad nydligen och är nu hemma med barnen mycket själv då mannen jobbar så skulle vara skönt med en break och bara ta hand om mig själv 🙂

 28. Gisela Lans

  Skulle verkligen vilja vinna denna spa resa. Bara kunna tänka på sig själv och koppla av vore underbart.

 29. Cecilia Wallin

  Skulle sååå himla gärna vilja vinna!!! Skämma bort mig o min pojkvän, som bor 90 mil ifrån mig, så vi ses tyvärr inte alltför ofta 🙁 Han skulle bli lika lycklig som jag om vi vann! /Cecilia Wallin P.S Har delat o gillat på FB..

 30. Margit Floberg

  Hej skulle gärna vilja vinna en spa-kryssning då jag aldrig tar hand om mej själv utan bara värnar om andra. Ska flytta nu också och det vore skönt att koppla av ifrån detta. Har haft en jobbig tid bakom mej och känner att jag vill koppla av lite. Med på resan vill jag ha min dotter som har haft 3 lungkollapser under kort tid och behöver också komma bort och koppla av lite. Med vänlig hälsning Margit <3

 31. rose-marie

  Det skulle jag vilja åka med min man på en lyx kryssnig..ci har varit ihop i 41år…överraska honom med en sånn resa skulle vara då kul

 32. Yasmina

  Åh, det här skulle jag verkligen vilja vinna…och unna mig själv första egentiden på år. Perfekt 40-årspresent också.

 33. Vitae Stilo

  Nu håller jag tummarna väldigt hårt, har även delat på båda mina FB sidor 😉

  Reser väldigt mycket men det var längesen jag var på kryssning, anledningen till att jag vill vinna är att få vara på plats med min kära utan att kunna “kliva av” och göra någonting annat, bara få rå om varandra under timmarna man är på båten… Fånga dygnet!

  Kram
  Helen

 34. Amanda

  Detta skulle sitta alldeles utmärkt!
  Efter ett år med massa stora operationer och sjukhusvistelser så skullle denna resa vara alldeles perfekt för att ladda om batterierna, både för mig & sambon!

 35. Catarina Johansson

  Jag skulle vilja ta med min syster på en Spa Kryssning då det är något som varken hon eller jag skulle unna oss då vardagen tar helt över och även fast vi bor i samma stad träffas vi för sällan själva utan barn.

 36. Mikaela Strand

  Skulle jättegärna behöva lite avkoppling då jag har/haft en jobbig graviditet en spa kryssning skulle lätta upp en hel del för mig. sen har jag aldrig varit på spa men det låter underbart att bara få komma bort och rå om sig själv en stund!

 37. Carina Magnusson

  Hej! Jag är gärna med i utlottningen och delar tävlingen på min fbsida 🙂

  I förrgår firade jag och min sambo 12 år tillsammans. I 12 år har vi kämpat
  mot hans hjärtproblem och min utbrändhet som jag ännu, efter 7 år, inte
  är ute ur.
  På grund av detta har vi aldrig varit på semester tillsammans. Alla 12 år har
  varit vardag för oss, så en resa, på tu man hand, skulle ju vara höjden av lyx.

  Jag brukar inte tävla så här, för jag har aldrig turen med mig ändå. Men den
  här gången kunde jag inte låta bli. Bara tanken på att få uppleva kvalitetstid
  tillsammans med mannen i mitt liv!! <3

 38. Anette

  Jag skulle gärna vilja vinna för att ta med min underbara granne/vän som ställer upp 100%. Dessutom älskar vi Birka. Åker så ofta vi kan..

 39. Anette Brückner / Gävle

  Jag skulle ta min sambo med mig då han fyller år i september och överraska honom ordentligt med denna spa kryssning. Vi har pratat så länge om att boka spa då vi åker men pengar och tid har ej riktigt räckt till ! Så nu håller jag tummar och tår på lite tur 🙂

 40. madeleine Johansson

  Om jag vann skulle jag ta med mig min Bästa vän som ställer upp på mig jämt. Jag har svår fibromyalgi så det skulle bli jätte skönt o få kom bort lite

 41. Hanna Fransson

  Min sambo och jag kommer att jobba 65 mil ifrån varandra i stort sätt hela sommaren. Det betyder att vi inte kommer att ses så mycket:-( Skulle vara så skönt att få ta med honom på en spakryssning på fina Birka när det börjar lugna ner sig med jobb och då vi har tid att rå om varandra och njuta.

 42. Susanne Nilsson Lundin

  Vi gifte oss för 5år sen och åkte direkt efter på kryssning med Birka med släkt och vänner. Vore kul att få överraska maken med en lyxresa på vår favorit båt! 🙂

 43. Gabriella Ekdahl

  HEJ!
  klart jag är med! delar tävlingen!
  Jag har pluggat i 4 år till lärare och den senaste terminen har jag kombinerat examensarbete med heltids arbete. Jag är helt slut minst sagt! men nu är det dags för examenscermoni och sommarlov innan arbetslivet startar. Jag skulle vilja bjuda med min stressade man på spa kryssning, han som stöttat mig under alla plugg år! Vi har knappt sett varandra under våren för jag har haft så mycket så detta skulle vara helt underbart att få fira min examen med!
  Stor kram!
  /Gabriella Ekdahl

 44. Towe Holmberg

  Jag skulle så gärna vilja vinna det här till mig och min sambo. Vi har nästan egen tid för varandra, då vi har dåligt med barnvakter. Men om jag vinner så hinner jag försöka ordna en barnvakt så att vi får komma ut och få tid tillsammans och bara vara Towe och Frank och inte mamman och pappan

 45. Hannapalms

  Hej! Vill först bara säga att din blogg är fantastisk! Alltid lika spännande att kika in här och längtar ständigt efter en resa efter jag läst din blogg! Jag hat delat tävlingen på Facebook- Hanna Palm heter jag.
  Om jag vann skulle jag ta med mig mamma på den här kryssningen. Hon ställer alltid upp för mig och har alltid satt mig och min systers önskan före hennes egen, nu vill jag ge tillbaka till henne! Hon har börjat på ett nytt jobb och det tar oerhört mycket av hennes krafter, mycket nytt att lära sig och ofta övertid. Hon får därför inte heller så mycket semester i sommar, så då vore ju en kryssning perfekt! Både hon och jag behöver skämma bort oss lite nu och få spendera lite tid själva tillsammans. Dessutom skulle det vara fantastiskt att ha något att längta till efter skolstarten, när skolan börjar och sommarlovet är över känns det ofta för mig väldigt tungt. Tänk så underbart att veta att när skolan börjar är jag ett steg närmre en spa-kryssning! Håller alla tummar och tår! Kramar!

 46. kajsa W

  Delat som kajsa kavat!
  Jösses vad jag och väninnan skulle må
  av att en härlig spakryssning få
  lämna sura gubbar hemma
  för då blir resan en helt annan femma
  vi drömmer om samvaro, avkoppling och skön behandling
  med oss skulle då ske en fantastisk förvandling!
  njuta av vacker skärgård och Birkas goda mat i kombination –
  ja, det vore nästan som att vinna en miljon
  för medförsommarstressen avklarad vi behöver rekreation

 47. kajsa W

  Delat som kajsa Kavat! Motivering:

  Jösses vad jag och väninnan skulle må
  av att en härlig spakryssning få
  lämna sura gubbar hemma
  för då blir resan en helt annan femma
  vi drömmer om samvaro, avkoppling och skön behandling
  med oss skulle då ske en fantastisk förvandling!
  njuta av Birkas goda mat och vacker skärgård – vilken underbar kombination –
  ja, det vore nästan som att vinna en miljon
  för med försommarstressen avklarad vi behöver denna ulitmata rekreation

 48. Denise Johansson

  Å den hade suttit sååå fint som present till min underbara pojkvän! Han offrade sina sparpengar på en Weekend till Barcelona som jag fick i födelsedagspresent förra året. Det hade varit så himla kul att kunna bjuda igen lite 🙂 min nuvarande ekonomi tillåter tyvärr inte det… I cross my fingers! 😀

 49. Louise

  Skulle mer än gärna bjuda med Sofia, min kompis som hjälpt mig så mycket denna veckan när min häst skadade sig. Hon tillbringade 3 timmar med honom inne hos veterinären (eftersom jag inte vågade kolla på) och kom ut med blod högt och lågt och en häst med 13 stygn runt ögat. Vill inte ens veta vad den räkningen slutar på!! Dessutom har hon bott med mig i stallet nu när han 4 gånger om dagen ska tvättas & få mediciner, vet inte hur jag ska kunna tacka henne för all hjälp men detta vore ju ett perfekt tillfälle. Ge oss själva lite omvårdnad efter denna dramatiska veckan 🙂

 50. Liselotte Karlsson

  Tänka att packa väskan mot en ny destination och där få både puls och rekreation

 51. Annelie Gniztra

  Hej,
  Skulle så gärna vilja ta med mig min älskade mamma på Birka Spa dygn.
  Hon är alltid glad och snäll och ställer upp på alla..
  Hon om nån är värd detta <3
  Jag heter Annelie Gnzitra på facebook:-)
  –000000___00000
  _00000000_0000000
  _0000000000000000
  __00000000000000
  ____00000000000
  _______00000
  _________0
  ________*__000000___00000
  _______*__00000000_0000000
  ______*___0000000000000000
  ______*____00000000000000
  _______*_____00000000000
  ________*_______00000
  _________*________0

 52. stefan erixon

  ja tänkt att få kunna överraska frun med en tripp på östersjön och njuta av fantastisk mat och avkoppling på spa utan måsten barn eller stress. bara njuta må bra och va lite småkära.

 53. Nadia H Milotti

  Vore så superkul!
  Har alltid drömt om ett äventyr till sjöss, firar 25 år med bästa väninnan som bor i Stockholm – vore riktigt skoj att få överraska henne (oss!) med denna tur!

 54. Stargazer

  Jag har inget roligt rim utan jag skulle vilja vinna för jag är så trött, så trött så trött att jag både skulle behöva vila upp mig och göra något som får energin att spirra i kroppen igen. Jobbar heltid som sjuksköterska och är själv med barnen på veckorna. Nu i helgen skulle jag och min man haft barnvakt för första gången på ett år, men det blev inställt då lillan hade öroninflammation för fjärde gången sen december. Det vore underbart att få åka iväg tillsammans och bara få “vara”, det där man drömmer om som förälder men sällan gör… Håller tummar och tår!

  Har delat på FB.

 55. Ingrid Hedström

  Jag vill vinna därför att det skulle vara plåster på såren. Bröt benet 19 maj, första natten på kryssning från new york till Bermuda. Gipset sitter 5 veckor till och jag får inte stödja på benet,. Med. Mig skulle jag ta min stackars sambo som körde runt mig i rullstol hela kryssningen, och några veckor. Delar på fb i mitt namn.

 56. Camilla Wihlborg

  Åh vilken fin vinst…. delar här: https://www.facebook.com/camilla.wihlborg.3
  Motivering…. ja..
  Jag ska börja jobba igen när Lillan fyllt två år, så i oktober är det redan dags…
  Kan inte tänka mig en bättre uppladdning inför detta än en härlig spa-kryssning!
  Att med bästa vännen få koppla av och bara vara JAG –
  och kanske få fira min födelsedag (delar den dagen med svärmor… )
  det verkar helt underbart ♥

  Håller tummarna hårt!

 57. Lotta Pota

  Jag har delat på facebook här: https://www.facebook.com/bondmoran.charlotte/posts/480291488770742

  Motivering: Jag skulle verkligen behöva det helt enkelt, jag är trebarnsmamma och dubbelarbetande bondmora och butiksägare. Jobbar häcken av mig och i augusti ska vi flytta till ny gård och efter den flytten kommer jag VERKLIGEN behöva en sparesa! Har man gård är det inte bara hushållet som ska flyttas utan maskiner, djur, foder och en helsikes massa inredning och annat. Det kommer bli en pärs!

 58. Elga

  Jag har delat på Facebook (Elga Holm). Oj vilken underbar kryssning att vinna,
  skulle bli en väldigt lycklig kvinna, om jag kryssningen vann, så jag hoppas att drömmen blir sann. Den jag vill dela detta med är ingen mindre än min man. Ja, varför, jo för att tråkigheter säkert ur sinnet försvann.

 59. Paola

  Min bästa vän sedan tonåren flyttade hem för drygt ett år efter att ha bott utomlands största delen av sitt vuxna liv. Hon har haft det otroligt kämpigt, varit både bostads- och arbetslös, men nu – ÄNTLIGEN – börjar det ljusna! Hon har fått både jobb (två stycken faktiskt!) OCH en jättefin lägenhet. Vi drömmer om lite vardagslyx för att fira detta, men det kommer att bli svårt att göra det, eftersom alla ev. pengar som blir över kommer att gå till att inreda nya hemmet. Om jag fick överraska henne med detta skulle hon nog svimma av lycka! Vi har aldrig varit i väg på något tillsammans heller, så det vore bara en dröm för bra att vara sann. Håller tummarna hårt, hårt!

  Jag har tipsat om tävlingen här (Paola Allegrini):
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/461469260653826

 60. Therese Jonsson

  Jag har såklart delat på min Facebook /Therese Jonsson
  Jag och min bästis blir 30 i år,
  Jag för varje år bättre mår,
  Tänk att få fira med Jeanette på Spa,
  Att vi blir klokare och är tacksamma för varje da’!

 61. Klaudija Martinovich

  Min mamma fyllde 75 år nyss och jag skulle så gärna vilja ta med henne på en avkopplande kryssning så att hon kan få lite annat att tänka på än diverse sjukdomar som hon har. Jag skulle bli så glad om jag vann kryssningen.

 62. Jessica pettersson

  Åå skulle passa så himla bra att få göra en sån resa för mej, all smärta som jag nu har utstått i ett år skulle kamske få sej en duvning! Delar o gillar! Jessica Pettersson

 63. Johanna Mårtensson

  Jag är med gillar och delar:)

  Att få överraska min fina make med en resa hade varit perfekt nu i allt rusk och slask.
  På toppen av allt har jag blivit arbetslös och det gör tyvärr att pengarna som blir över efter räkningar endast räcker till mat och det nödvändigaste.
  Och att få göra honom glad och slippa oroa sig över ifall vi kommer klara oss denna månaden också under några timmar dagar skulle verkligen släppa en liten tyngd från mina axlar då jag mår så dåligt av att inte vara den som drar in pengarna.

 64. carina kyrk

  Nygift sedan 17 maj! En liten kärleksresa är vad jag och min man behöver nu när äntligen allt bröllopsbestyr är över 🙂
  ——————————————————————————————

  Birka Cruises – Det bästa fartyget på Östersjöns hav
  Vill äta gott, dansa eller bara koppla av.

  Har jag tur blir det kramar och kyssar
  när vi över havet kryssar
  Men är det brist på romantiken
  finns ju alltid Taxfree- butiken.

  På SPA kan jag känna mig lugn och trygg
  när de masserar min trötta rygg
  Det är också riktigt skönt
  om ansiktet smörjs in med grönt
  Bubbelbad och bastu gör också huden len
  Hela kroppen känns ny och ren!

  Allt ombord har en underbar mystik
  Med massor av underhållning och dans till skön musik!

  Låt oss gärna få åka med och se
  Vad en stund på havet har att ge!

 65. Anita Karlsson

  Säger till min kära gubbe visst vore det Mumma,
  med en SPA-kryssning på Birka tillsammans med sin Gumma.
  Vill ju resa med honom då jag gillar han mest av allt,
  vi har levat ihop i 41 år i värme och när det är kallt.
  Nu får vi hoppas att blogg.loppi.liniz vinst blir min,
  så vi kan fira alla år tillsammans om jag Vinn.
  Delat på facebook

 66. Nils Håkan Karlsson

  För 41 år sedan jag min fru hitta,
  i 32 år har vi varit gifta.
  När jag av henne fick min första blick,
  blev det som för Kungen, det sa klick.
  Fira detta med Spa på Birka vad tycks?
  Visst vore det för paret Karlsson lite extra lyx.
  Har delat på facebook.

 67. Amanda

  Hej!

  Jag har delat vidare i samma namn som i mail-adressen! På Måndag går jag på sommarlov… Jag har avslutat 5 års heltidsstudier på universitet och tagit min masterexamen. Under dessa 5 åren har tre fantastiska tjejer fötts 😉 Det har varit helt galet i perioder, till exempel då jag låg på BB med yngsta dottern och var tvungen att registrera mig inför kursstart 😉

  Nu ska jag och tjejerna ha sommarlov ihop, och jag ska inte röra en bok på hela sommaren. Bara njuta av att vara småbarnsmamma! 10 hela veckor tillsammans! <3 Hade varit fantastiskt att få runda av sommaren med att ta bästa pepp-partnern på en lyxig firartripp!

  Håller tummarna!

 68. Fröken Lundin

  Min bästa vän är gravid med tvillingar (+ en 4 årig son sedan innan) och HON om någon kan behöva det här. Alkoholfritt då såklart :-).

  Vore verkligen häftigt att få bjuda henne på denna vinst.

  Håller tummarna!

  (gillar och delar Fröken Lundin)

 69. Solbritt Ilkert

  Skulle gärna vilja vinna detta. Tar i så fall med mig min dotter som behöver detta avkopplande ett tag. Vore kul att få göra lite sådant tillsammans. gillar och delar

 70. Jennysen

  Vad ska jag säga. Mitt år har börjat minst sagt tufft. Fuktskada med rivning av hela badrummet (hej banken, jag behöver 50000:-), min stalker hörde av sig igen efter 1 år, min ena häst blev skadad, min andra häst fick jag ta bort efter att ha känt i 26 år, jobbet ska omorganisera och jag tillhör de som inte får behålla min tjänst, och nu senast: min pappa ligger inför döden.
  Jag är helt utmattad och orkar inte mer. Till hösten kanske det har ordnat upp sig och då skulle jag gärna ta med min vän Maria som betyder så otroligt mycket för mig och som har stöttat mig igenom allt. Det förtjänar vi båda tycker jag. I September planerar jag dessutom att springa halvmaran, så detta kan ju vara en perfekt aktivitet i samband med det.
  Jenny Rosenström – har delat på facebook! 🙂

 71. dianasdrömmar

  Åhh, vilken tävling.Har aldrig åkt med Birka så det skulle vara så kul och jag spa och skulle behöva lite tid för att rensa hjärnan 🙂 Delar och gillar förstås kram Diana

  1. dianasdrömmar

   Skulle vilja överaska min svärmor med detta då hon alltid ställer upp och hjälper till och hon fyller jämt i år så det skulle vara jättekul att överaska henne med detta då hon älskar att åka båt men aldrig har åkt med birka 🙂

 72. Maria Bredin

  Jag delade den öppet på min facebook. https://www.facebook.com/maria.bredin?ref=tn_tnmn
  Maria Bredin

  Jag vill vinna för det har varit så mycket det sista året. Mamma som var sjuk och de hittade inte varför, pappa som fick operera sig och andra saker runt omkring mig. Att få åka på detta vore en härlig belöning.

  Jag skulle ta med min bästa vän som har haft det tufft i skolan

  Så skulle vi båda kunna koppla bort alla måsten för ett tag

 73. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Vore underbart att få åka på det här med min man ♥
  Då kan vi fira våra födelsedagar. Jag fyller i mitten av september och han i början på oktober 🙂
  Har aldrig varit på någon form av spa, vore spännande.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 74. Tina Johansson
  tinkka

  Delat på fb –
  Tina Maria Therese Johansson.
  Vill gärna vinna för att kunna bjuda med min väninna som ställt upp för mig vid skilsmässa…mammas död…separation och flyttar genom att lyxa till det och bara vara tillsammans.

 75. Nettan
  nettan

  Jag åkte på kryssning i helgen med en av mina bästa och äldsta vänner, och vi sa redan innan vi ens klivit ombord på båten att det här måste vi göra snart igen! 🙂
  Vi är båda från Stockholm och bor båda här nu också, men vi har haft många år då vi sällan umgicks då jag bodde i Åre i flera år och när jag flyttade tillbaka så flyttade hon till Dublin och blev kvar där i flera år då hon träffade kille och skaffade barn. Nu ses vi alltid tillsammans med våra barn, väldigt trevligt såklart men ibland är det skönt att bara få vara sig själv och slippa bli avbruten mitt i meningarna och hinna glömma bort vad man pratar om. Skulle verkligen uppskatta en till barnfri kryssning med tjejsnack , bubbel och Spa 🙂
  Delar på FB, Jeanette Santesson

 76. eriika

  Fyller 30 i år och känner inte direkt för något brakkalas, däremot skulle jag gärna tagit med min man på det här och fira lite, bara vi två, utan våra barn och andra “måsten” som hör till vardagen!

  Eriika Öhman Lindahl – FB

 77. Sara Nordberg

  Delat på fb. Skulle vara helt underbart att vinna detta. Jag skulle ta med mig min fantastiska mamma, som alltid ställer upp för oss barn, barnbarn, djur och alla andra i sin närhet.
  Tänk att få berätta för mammsen att jag vunnit detta och att hon och jag ska få åka, som tack för allt hon gör för oss <3

 78. Camilla

  Vilken fantastisk tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna och få bjuda med min mamma! Hon ställer alltid upp i vått och torrt men jag är så dåliga på att visa min uppskattning. Med två små barn hemma skulle jag verkligen behöva få en natts ostörd sömn och spa, åh vad jag vill vinna detta! Både min mamma och jag skulle bli så gla’ 🙂

  Har delat på FB (Camilla Anell)

 79. Madde handell

  Delat och gillat.
  Jag skulle görna vinna detta då min pappa hastigt gick bort. Skulle ta med min mamma på detta skulle vara lite ljud i en svår tid för oss. Väntar även mitt andra barn och har en tuff graviditet.

 80. Malin Mertala

  Jag vill vinna då denna vår har varit påfrestande både privat med många begravningar och på jobbet då vi fick slå ihop barn grupper på grund av mögel på en avdelning där det är tänkt att ha 13 barn har vi haft 23 barn detta skulle vara en toppen vinst.

  Delat på fb i namnet malin mertala fd björkman

 81. Fröken M

  WOOOW !!! Det kallar jag lyx !
  Har gillat och delat på FB – Michaela Ambjörnsson

  Om jag hade turen att vinna skulle jag bjuda med min lillasyster på en lyxig tur över östersjön.
  Hon fyller 30 år i sommar och jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre födelsedagspresent !
  Spa, god mat, bubbel och mitt trevliga sällskap 😉

  Kram

 82. angelixa84
  angelixa84

  Detta är något jag utan tvekan skulle åka på med min allra bästa vän!
  Både hon och jag skulle behöva koppla av (hon jobbar som sjuksköterska och jag är sjukskriven), att få lyxa till det skulle vara helt fantastiskt underbart!

  Delar på Fb/Angelica Broman

  Ha en toppendag i luften 🙂

  Kraaam

 83. Susanne goth Göthberg

  Skulle vara underbart att bara vara och bli ompysslad. .jobbar hela sommaren så skulle vara toppen att få åka i höst:)

 84. Helena

  Det skulle vara rena drömmen att få komma iväg en stund med min sambo, vi firar “redan” 12 år som förlovade till hösten. Vi har tre underbara kids men väldigt lite “bara-vi-tid”. Skulle kännas riktigt lyxigt, han och jag!
  Delat på FB i mitt namn Helena Bergman

 85. Camilla

  Efter denna termin med evigt kämpande med sonen i förskolan för att anpassa hans vardag till det bästa där är jag ärligt talat helt utmattad. Min mamma hjälper till så mycket som hon kan och avlastar. Hon är värt en spakryssning. Vi skulle bara njuta, äta gott och unna oss en och en annan drink. Välbehövligt! Delar i Camilla Engstrand på FB.

  1. Pernilla färdig

   Jag har 6 barn varav en 18 åring med funktionshinder .vilket gör att jag extra måste finnas till hands & stötta i allt hon gör . Jag & min sambo arbetar oxå vilket gör att man är slutkörd i bland .Man gör alltid sitt yttersta .vi har inget nätverk & har inte varit ute i hop på minst 10 år . Detta skulle vara som balsam för själen .hoppas att jag hade vunnit. Ekonomin är skral & närheten & avkopplingen är långt borta 🙂 låt oss spaa ! Kram

 86. Johanna Gröndahl

  Å det skulle vara underbart att få komma iväg…då vi kommer att jobba typ hela sommaren!
  Bara få komma iväg själva och bara vara ❤️
  Kram

 87. Josephine-Mamma till Elika & Nick

  Åh, detta skulle jag & min älskling verkligen behöva. Med två barn & jobb hela tiden, samt att vi är sjukt dåliga på att ta “egentid” så skulle detta verkligen vara en riktigt bra vinst & vi går ett dygn för oss själva. Håller nu tummarna hårt! Delar på FB: Josephine granholm

 88. Gunilla Egelstad

  Delat på FB Gunilla Egelstad
  Motivering:
  Jag vill gärna vinna – för att kunna ta med min fina vännina!
  Vi är inte vana vid flärd – skulle vara skönt att få glömma vår vardagliga värld..
  Slippa massa måsten och press – och bara slappna av utan stress..
  Vi skulle bara av SPA och allt gott njuta – kanske på dansgolvet skaka loss och glädjetjuta!!
  Sen skulle detta samla energi i flera år – om vi detta äventyr tillsammans får!!!

 89. Anna

  Oh detta skulle jag vilja vinna och jag skulle ta med min bästa vän som igår tog examen på universitetet och kan nu mera titulera sig Studie- och yrkesvägledare.
  Vi bor 60mil ifrån varandra och ses pga det alldeles för sällan. Så att kunna få överraska henne med denna kryssningen vore toppen.

  Delar givetvis

 90. Prinsmamman

  Jag vill ta med mig min mamma på kryssning med motiveringen
  “En resa med lyx och flärd, det är min kära mamma värd. Ute på havet med vågorna blå, tuffar vi fram bara vi två. Efter en härlig behandling med saltskrubb, ser vi fram emot att njuta av livet och äta gott krubb. Badrock, skumpa och spa, oj vad vi skulle ha det bra!”

  /Cecilia Pihl
  Delat på Facebook 😀

 91. Jessica Sundberg

  Skulle vara härligt att bara åka bort min älskade syster och jag och bara umgås och njuta. Vi träffas allt för sällan, typ aldrig, fast vi bara bor någon mil från varandra. Att båda få vara barnfria, dricka och äta gott och lyxa till det i spa skulle vi båda så väl behöva!

  Jessica Sundberg1

  Kram!

 92. Gabriella

  Sommarlov närmar sig, och det skulle jag gärna fira med SPA…
  Man blir gråhårig av dessa tonåringar och skolpolitikens administrativa påhitt gör oss lärare till kontorsarbetare och gör att vi lägger undervisningen på hyllan…Gnällspiken behöver avkoppling! 🙂

 93. Sofie

  Åååååh skulle ÄLSKA att ta med min svärmor på detta. Bara hon och jag.
  Vi får ingen speciell semester iår, då vi renoverar på landet. Och vi får ta hand om barnen när killarna jobbar. Så en paus med spa skulle vara helt gudomligt.
  Delar på facebook

 94. Jessica

  Wow! Det skulle jag behöva för att få igång motivationen efter mitt urusla marathon. Jag behöver lite lyx och flärd! Maken skulle få hänga med på myset!

Annons