Vinn filmen “Det regnar köttbullar 2” – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn filmen “Det regnar köttbullar 2”

Filmen Det regnar Köttbillar 2 – Den stora matkampen har nyligen haft premiär på DVD och har redan blivit en stor favorit här hemma.  Jag är faktiskt barnsligt förtjust i barnfilmer och kollar gärna på det med Oscar. Å gärna nya filmer också. Oscar kan ju se samma film om och om igen, medan jag hellre ser nya filmer. Det är ofta den mysigaste stunden på kvällen, när jag får sitta och sniffa på en ny duschat kille och mysa i soffan. Såna kvällar älskar jag. Brukar ni ha några speciella kvällsrutiner?

Nu tänkte jag att TVÅ av er ska få chansen att vinna denna filmen också, så ni får ha en eller flera mysiga kvällar i soffan med era barn också.

20140429-205716.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  10 maj 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Helena & Spacegirl

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina Eckerström

  Åh detta hade stora dottern gillat 🙂

  Har delat tävlingen på facebook – Lina Eckerström

  Nu håller vi tummarna !
  Ha en fin fredag !

 2. Miriam

  Oh, vill gärna samla familjen och mysa i soffan till denna film! 🙂

  Delar offentligt Miriam Axelsson

 3. Elisabeth

  Jag har väldigt ofta kompisar med barn på besök och för att roa barnen är det alltid bra att ha en hög med barn filmer hemma, en del av barnen har varit oftare hemma hos mig och då får man ofta höra.. Meeen den har jag juuuh sett….
  Skulle jag vinna denna film, så blir de förhoppningsvis nöjda och glada( åtminstone en gång )
  Gillar och delar på FB
  https://www.facebook.com/elisabeth.nilsson.501151

 4. Helena

  Vi älskar mysiga filmer såsom Ni gör. Denna vill gärna den blivande 4-åringen vinna (och hans mamma)! Har tävlat på fb och delat inlägget. Önskar en glad 1:a Maj!!
  Kram Helena m fam.

 5. Johanna

  Ohh ja denna filmen skulle passa oss perfekt ska resa mycket i sommar och så skulle dottern bli överlycklig ifall hon fick en ny rolig film att kolla på i baksätet. och sedan att jag gillade första filmen gör det bara ännu roligare för då kan vi sitta och skratta ihop i baksätet.:)

  delat på Fb /johanna mårtensson