Vinn Sofia den första prylar – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn Sofia den första prylar

Imorgon är vi bjudna på en förhandsvisning  av filmen Prinsessan Sofia den första – Det flytande palatset  och på långfredagen har denna filmen premiär på Disney Junior kanalen. Tyvärr kan vi inte gå på den för vi ska iväg på andra äventyr idag, men vi hoppas få tillfälle att se den en annan gång istället. Sofia den Första har blivit en stor favorit här hemma sen vi hade Disney Junior kanalen på hotellet i Thailand, så de visade ett nytt avsnitt varje morgon när vi vaknade och varje eftermiddag, lagom innan vi gick och åt middag. Så vi har sett måna avsnitt nu. Riktigt bra är det ju.

I samband med premiären tänkte jag tävla ut ett riktigt fint Sofia den första kit innehållandes en film, ett pussel och en pysselbok. Allt detta kan EN av er ha chansen att vinna.

20140412-142302.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  18 april 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* En Mölnbobosliv

STORT GRATTIS!!!

********************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Älgenäs Fagerberg

  Denna chansen vill vi ju inte missa 😉 delat på fb under namnet Emelie Älgenäs Fagerberg.

 2. Elin Tegström

  Har delat inlägget offentligt på min facebook (Elin Tegström)

  Skulle vilja vinna det här till min lilla krigarprinsessa till brorsdotter. I februari upptäcktes det att hon har en medfödd sjukdom där hon har litet (inget alls) immunförsvar. Så hon har måste varit isolerad och genomgått både cellgifter och benmärgstransplantation. Nu börjar det bli bättre, men resan är fortfarande lång. Och eftersom hon genomgått allt det här med gott humör så skulle det vara så roligt att få vinna det här setet till henne!

  Hoppas nu på tur!

  mail. elinteg81@gmail.com
  http://www.elinteg.se

 3. Fröken Lundin

  Fröken Lundin tävlar mer än gärna om denna vinst! Vilma fullkomligt älskar Sofia den första!

 4. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris till min dotter. Hon skulle verkligen älska det och bli super glad då vi nyligen var tvungna att tacka nej till förhandsvisningen utav Sofia den första – Det flytande palatset som hon så gärna ville gå på.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 5. Johanna Mårtensson

  Håller mina och dotterns tummar hårt nu på att vi vinner denna underbara vinst till dottern som är en stor sofia fantast.

  delar på Fb /johanna mårtensson

 6. Sofia

  Det är en storfavorit här hemma oxå. Sen heter hon ju samman namn som mamma vilket är kul.
  Delat och tävlar och vill vinna nu nu nu!!!

Annons