Vinn biobiljetter till Tingeling och Piratfen – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn biobiljetter till Tingeling och Piratfen

Igår hade ju den nya Disney filmen Tingeling och Piratfen premiär på bio och jag har ju lovat er att TRE av er ska få möjligheten att vinna två biobiljetter var. Jag har även ett mycket fint första pris som är allt på bilden nedan. En pysselbok, ett halsband och en Tingeling DVD film. Pysselböcker och filmer är ju dessutom perfekt att ha med sig på resan för att fördriva tiden! Å bio är ju det mysigaste som finns att gå på, eller hur?

20140227-092940.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt vilken faktor du önskar.

Tävlingen pågår tom  4 mars 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

1: Linda KW

2. Fru Ceder 3; Therese K

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Pettersson

  Självklart delar o gillar! Jessica Pettersson! Melker skulle bli överlycklig speciellt nu när han blivit frisk o vill göra nått skoj!

 2. Jeanette Nunez

  mina döttrar älskar tingeling, dom skulle bli sååå glada 🙂
  delar dom Jeanette Nunez

 3. Therese

  Jag och stora W var på förhandsvisning i stora staden Stockholm förra helgen och filmen var ju jättespännande! Jag vet en liten KUSIN som så himla gärna skulle vilja gå på Tingeling! Och som nästan nybliven syster så kan det vara riktigt behövligt med en ensam stund med mamma eller pappa 🙂

  Jag delar offentligt på Facebook : Therese Kristoffersson

 4. Emma karlsson

  Hej! Har en dotter på snart 5 år som lever i älvornas värld , och en son på 3,5 som älskar pirater:D vi skulle bli jätteglada om vi skulle vinna detta pris och få en minnesvärd stund med mina hjärtan ! Har delat på fb under namnet emma carlsson

 5. Martina Ljungmark

  Har delat nu 🙂 Nu hoppas jag och min dotter har chansen att få lite “egen” tid och se på lite film.
  Mitt namn är Martina Ljungmark

 6. Fröken M

  Jag vet en “prinsess-älskande” liten kille som skulle bli överlycklig om han fick gå på Tingeling !
  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

  Kram från mig och Viggo !

 7. Sofie

  Gillar och delar för fullt under mitt namn: Sofie Pramgren
  Skulle vara underbart att kunna ta med Amanda och se denna film

 8. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar, skulle passa jättebra att vinna detta, skulle då bli biopremiär för barnbarnet. Har delat på facebook, liselotte andersson
  Mvh Liselotte

 9. Sanna

  Jag är absolut med och tävlar, då dottern skulle hurra och skrika av glädje om jag överraskade henne med detta fantastiska pris. Hon har nämligen länge pratat om att få se den nya filmen då hon verkligen är ett stort Tingeling fan, och skulle vinsten toppas av fina produkter ifrån Tingeling vore jag helt klart universums bästa mamma åtminstone i hennes ögon 😉

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 10. Sofia Dansson

  har en dotter som skulle bli överlycklig om hon vann, då skulle hon ta med sig sin farmor på bio…

  Delar på fb som Sofia Dansson

 11. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

  Oh vilken härlig tävling. Skulle definitivt vilja vinna älskar själv Disneyfilmer och att få rå om ett av barnen bara betyder oerhört mycket och sker allt för sällan. Men med två biobiljetter finns det ju en extra anledning att verkligen ta sig tiden.

  Delar på FB som Lottiz Törnqvist

 12. Angelica

  Åh ja! Vi älskar att gå på bio.! Sen att det råkar vara både favoriterna Tingeling och Pirater samtidigt är ju en superkombo!
  Delar på facebook/Angelica Broman

  Ha en toppendag!!

  Kraaaaaam

 13. LindaKW

  Norah skulle älska detta – hon får typ aldrig gå på bio själv utan att storebrorsan är med på ett hörn. Lite tjejigt och mysigt för mamma och dotter! Delat på FB såklart!

 14. Jessica Olofsson

  Det vill jag gärna vinna. Min son och jag var på den förra Tingeling filmen och när den var slut så började han gråta, bara för att han inte ville att den skulle vara slut.

  Delar som Jessica Olofsson