Liniz's resor

Helgens Outfit; me&i

Kör ni oxå vissa helgoutfits på barnen och vissa förskoleoutfits? Jag brukar göra så ibland. För tyvärr har det hänt att vissa kläder försvunnit på O förskola. Speciellt när det ibland är jag eller pappan som lämnar och ibland farmor eller mormor som hämtar, så har ju de ingen aning om vad han hade på sig när vi lämnade honom på morgonen.

20140217-094351.jpg

Så på helgerna brukar jag sätta på honom favorit kläderna. I helgen fick han ha sina nya kläder ifrån me&i. Jag är helt kär i kläder med djur på och tycker det är riktigt coolt. Så den här zebra T-shirten var jag bara tvungen att ha ifrån deras nya kollektion.

By the way så verkar ansiktsmålning vara det nya inne… Alla barn verkar älska det. Vi fick stå i kö relativt länge i helgen på Grekland Panorama mässan, men Oscar ville så gärna ha en ansiktsmålning och stod tålmodigt i kön.

Gillar ditt barn att få ansiktsmålning?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    sv: Jag tycker personligen att protein är det bästa man kan ta efter en träning, även magnesium är bra för syreupptagningen och påskyndar energiomsättningen.

    Men jag ser till att ta de flesta produkterna varje dag, vissa dagar och veckor kör jag enbart på proteinet för att ”lura” kroppen lite 😀