Vinn presentkort till del av en resa – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn presentkort till del av en resa

 Eftersom detta jag älskar att resa och gärna delar mitt intresse av att resa med er så ska EN av er få chansen att vinna ett presentkort på Wimdu.se värde 50 euro.

Wimdu är en förmedling som specialiserar sig på uthyrning av semesterboenden där privatpersoner hyr ut sina boenden, eller delar av dem, till turister. Wimdu har mer än 235,000 lägenheter, semesterhus och boenden över hela världen: London, New York, Bangkok, Visby, Berlin, Dubai, Palma de Mallorca, Göteborg m.m. Allt bokas via hemsidan och många gånger erbjuder de i genomsnitt 30% billigare än hotell av en liknande standard.

Presentkortet är värt 50 euro och kan nyttjas över hela världen. Med detta presentkort kan du boka eller delbetala nästa resa eller övernattning vart du än ska. Kanske planerar du en resa eller kanske vill överraska någon med en  weekend?!

 Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och vart du helst vill resa.

* Gilla Wimdu.se på Facebook HÄR

Tävlingen pågår tom  29 december 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Hanna F

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten mailas ut.

Maila mig på lina_g80@hotmail.com och märk mailet med vad du vunnit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Tusen tack! Härligt att få börja fundera på var vi ska utnyttja vinsten någonstans 🙂
  Jag hoppas att du fick mailet från mig häromdagen?

 2. Anna

  Jag är med o tävlar. Om jag vinner vill jag ta med mig min kompis linda sim jag åker på äventyr med en gång oer år . Som tradition som pågått i 14 år vill jag besöka Skottland, gärna Edinborough som vi länge pratat om. Gillar o delar på Facebook Anna Paris

 3. Hanna

  Jag är gärna med och tävlar!

  Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem).

  Jag skulle använda vinsten till att betala en övernattning för mig och maken. Sist vi var barnfria var det han som överraskade. På restaurangen tävlade vi om vem som kunde komma närmast rätt summa på notan efter vår fian 3-rätters. Jag förlorade och ska nu planera in nästa stund på tu man hand.

  Må gott!

 4. lisette

  jag är med! har delat – lisette bäcksro
  hade varit en perfekt vinst, min man fick en weekend i edinburgh i julklapp av mig. har inte löst hotellfrågan än, denna vinsten vore ju super! =)

 5. Katja Själander

  Har försökt vinna flera gånger hos dig men lyckas aldrig. Kanske blir det min tur nu? 🙂 Vi kommer bila i Europa i sommar och har fortfarande inte bokat nåt i Hamburg. Så med detta presentkort skulle vi komma en bit på väg. Gillat och delat på FB i namnet Katja E Själander.

 6. Christina Frisberg

  Jag är gärna med och tävlar och skulle mer än gärna vilja åka lite söder över, kanske möta våren nere vid Alicante eller Malaga, dit åker vi kanske 3-4 gånger per år så det vore roligt att hyra lägenhet eller hus på detta sättet. jag har gillat deras fb sida sedan tidigre under mitt namn Christina Frisberg.
  och jag har delat tävlingen offentligt på fb .Christina Frisberg
  http://blogg.loppi.se/liniz/2013/12/23/vinn-presentkort-till-del-av-en-resa/
  Tack för många trevliga tävlingar!! Och god fortsättning!! <3

 7. veronica hedlund

  jag är jätte gärna med..

  har delat på facebook (Veronica hedlund) har även gillat deras sida i samma namn.

  god jul önskar veronica

 8. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då dottern och jag drömmer om både Paris och London.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen), och har även delat tävlingen där.

  Kram Sanna