En smak av Kuba… – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

En smak av Kuba…

 

Förra veckan var jag ju på Kuba på blixt visit. Var där bara dryga 12h, så jag hann inte se och göra så mycket, men jag tänkte ändå bjuda er på två ganska inspirerande inlägg om Varadero och Kuba.

 


Jag hann med att äta en god och fin middag i alla fall på kvällen. Vi gick den kvällen till buffé restaurangen och åt, så det fanns något som alla gillade. Det fanns otroligt mycket att välja mellan allt ifrån pizza & pasta corner till välj ditt eget kött, kycklingfilé eller grillspett som de stekte åt dig. Man bara pekade på det man ville ha. Tapas buffé med delikatesser, sallader och ett gigantiskt bord med efterrätter. 

 


Allt ser så himla fint och flott ut, nackdelen är att det smakar tyvärr inte så mycket… Ingen smak på något nästan. Nu har jag ju inte ätit någon annanstans än på hotellet på Kuba, men man tycker kanske att ett lyx hotell ska kunna ha mer smak på maten?! Eller kanske är det så generellt när man äter från en buffé?! Det kände som de ville ha med maträtter från flera kontinenter, men kanske inte lyckades så bra med smaken.

 


Det godaste var i alla fall den grillade hummern. Riktigt goda måste jag säga.

 


Frukosten var i alla fall desto bättre. Jag älskar ju när det finns ett gigantiskt bord med en massa olika goda smoothies och färska frukter. Så det fick bli min frukost. Man kunde även göra sin egen omelett vilket jag oxå gillar starkt, men det hann jag tyvärr inte denna gången. Vi hade brådis vidare…

 

Å håll utkik inom kort kommer även lite mer inspiration om Kuba i ett annat inlägg.

 

Har du varit på Kuba?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.