Vinn Jullovskryssning med Birka Cruises – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn Jullovskryssning med Birka Cruises

Jag lovade er flera Jullovstips tidigare och ytterligare att jullovstips är ju att åka på Jullovskryssning med Birka . Vi har ju varit på kryssning med Birka både på Sportlovet, Sommarlovet och Höstlovet i år och de har verkligen varit helt fantastiska. Massa roliga barnaktiviteter som Oscar har varit med på, liksom badat i deras badland och ätit en massa god mat där de även har barnvänliga menyer. Fram till 5/1 har de massor av roliga aktiviteter för barnen.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut EN jullovskryssning åt er som gäller för 2-4 personer på jullovet (1-9/1 2014) med M/S Birka Stockholm-Mariehamn i hyttkategori Kvalité utsides inkl kryssningsmeny, frukostbuffé samt bussanslutning inom Birka Cruises upptagnings område.

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  25  december 12;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Jenny R

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katja Själander

  Har försökt vinna flera gånger hos dig men lyckas aldrig. Kanske blir det min tur nu? 🙂 Har Inget inplanerat i mellandagarna och bor i Gustavsberg. Så det är bara ta 474 till terminalen. Ungarna skulle bli så glada. Och Birka har vi aldrig åkt förut. Gillat och delat på FB i namnet Katja E Själander.

 2. Linda KW

  Delat och är med! Med en kryssning hoppas vi att våra 5- och 7-årstrotsiga barn skulle hålla sig lite lugna och ge sin mor och far en lugn stund;)

  God jul!

 3. Kristiina Söderström

  Hej!

  Jag deltar och delar med namnet Kristiina Söderström på Facebook.

  Tänk om vi hem vinstlotten tar
  och ut på havet far!
  Vilken överraskning för både stora och små,
  det bästa jullovet skulle vi fp!

  God Jul!
  Kram Kristiina.

 4. Helena

  Konstigt att min kommentar försvann!! Jag skrev att jag delat i mitt namn Helena Bergman och att jag hållet alla tummar och tår att jag får överraska mina barn på jullovet med en mysig kryssning

 5. Jenny

  Jag har aldrig åkt med Birka och Millie har aldrig åkt en stoooj båt som hon brukar säga när vi passerar Stadsgården. Vore mysigt med en liten familjeaktivitet. 🙂 Delat med Jenny Rosengren. Kram

 6. Fröken M

  Åh, det vore ju hur kul som helst ! och Viggo är lediga ända till den 9:e och jag har ledigt några dagar här och var – MELLAN dom röda dagarna. ( juldag, annandagen, nyårsafton, nyårsdagen osv jobbar jag… !? ) Så det vore riktigt kul att överraska killarna med ett äventyr “till havs” när vi alla kan vara tillsammans !

  Delar – Michaela ambjörnsson

  KRAM

 7. Åsa Sterner

  Åh det skulle va kul att komma iväg m familjen!
  Klart jag delar på min Facebook sida!
  Håller tummar o tår !

  God jul!

  Åsa Sterner

 8. Hanna

  Jag vill gärna vara med och tävla! Vi tycker att kryssningar med barnen är ett lätt och roligt sätt att göra något litet ihop under en ledighet. Birka har vi inte rest så mycket med så vi håller tummarna för att vi får chansen att prova.

  Jag har delat på facebook under mitt namn, Hanna Fornhem

  Må gott!

 9. Anneli Lund

  Vore så roligt att få åka iväg med familjen under julledigheten så jag är med och tävlar. Har delat offentligt på fb

 10. Suzanne

  Deltar med Suzanne Buchholtz

  Håller tummarna nu, mina barn har tjatat hål i öronen på mig om att få åka på kryssning men det har aldrig blivit rätt tillfälle.

 11. Sofie Gröndahl

  Det skulle vara underbart att få komma iväg med barnen då jag för en gångs skull är ledig när de har lov 🙂
  Har givetvis delat på FB.

 12. Christina Frisberg

  Härlig tävling!!
  Det skulle ju bara vara ett hur välkommet avbrott som helst, att få åka ut på böljan den blå, efter julmat och tomtebesök och allt, och bara mysa och äta gott på fina Birka Paradise.
  hoppas innerligt och väl att jag sitter på vinstlotten med en härlig kryssning i potten!!
  KRAM OCH GOD JUL!! <3

 13. Nettan

  Har delat tävlingen på FB, Jeanette Santesson

  Mina barn skulle älska denna vinst, nu var det 2 år senast vi var iväg på en kryssning men de pratar ännu om den lilla resan 🙂
  Första jullovet som vi är lediga, så det skulle ju vara perfekt med litet äventyr!

 14. Madde - Trucker Mamma Madde

  Attans att du missade den tävlingen. Men är lätt hänt jag hinner absolut inte med att tävla överallt. 🙂
  Åhhh ja idag kom paketet har knappt hunnit titta på det då tanken är att delar av det blir julklappat till William. 😉
  Men wow vilket paket. 😀

  Lägger till dig direkt. 🙂

  Kram.

 15. Carina Sigurdsson

  Hej, Deltar som Carina Sigurdsson. Har varit bortrest från min lillkille i flera veckor och vill kompensera med en “bara-vi-två-visst-mamma-resa”. Go jul!

 16. Camilla

  Jag har delat på FB (Camilla Anell)!

  Jag hoppas kunna säga till min familj att vi en resa kommer få,
  där vi får leka, umgås, äta gott – allt på böljan den blå!

  Kram Camilla

 17. Sanna

  Haha, har suttit och väntat på tävlingen hela dagen 😉 Nu måste jag bara vinna för dottern har tjatat sedan i somras om att åka båt igen och dansa på disco golvet, så detta vore helt klart årets bästa julklapp.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna