Vinn 500 kr i presentkort på barninredning hos JYSK – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn 500 kr i presentkort på barninredning hos JYSK

Nu när hösten smyger sig på så blir jag ännu mer sugen på att inreda och göra mysigt hemma. Jag har faktiskt hittat massor av fina saker hos Jysk och är super sugen på att köpa en massa nytt till Oscars rum. Jag vet att han skulle bli super glad för Bilar sängkläder,  en bilmatta med en massa bilvägar på och sen en bokhylla att få ordning på alla hans böcker och bilar i.

Nu har EN av er chansen att vinna ett presentkort på 500 kr ifrån JYSK. Vad skulle du då välja?

 

Cars

hyllaMatta bilar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och vad du helst skulle köpa?

Tävlingen pågår tom 6 oktober 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Jessica S

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Om jag vinner skulle jag köpa den här resesängen till bebisar.

  http://jysk.se/inredning/babyartiklar/resesang-maryland-65x125cm-svart-vit
  Den skulle jag ge till min lillasyster som har en liten son på 8 veckor. Om hon hade resesängen skulle hon kunna komma hit och sova över med sin lilla prins. Då skulle han ligga tryggt i den och jag får en chans att snusa på bebis:-)
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 2. Elin

  Hej!

  Vilken prefekt vinst, Stina och Alexander skulle behöva en liten update i sitt rum, de är ju inga bebisar längre ( eller jo, de kommer de ju alltid vara för lilla mamma… 😉 )

  Om jag har turen att vinna skulel jag köpa, varsin liten fotölj : http://jysk.se/inredning/barn-ungdomsstolar/barnstol-strib-rosa

  och

  Ett par gardiner med CARS som även mörklägger : http://jysk.se/fonster/fardigsydda-gardiner/barnmotiv/gardin-cars-2x140x160cm-morklagg

  Kram! 🙂

 3. Jennie

  Är gärna med och tävlar om detta! Eddies rum är alldeles galet. Skulle verkligen få in ett tema där. 🙂 tävlar under jennie frendin
  Kraaam

 4. Kajsa A

  Jag vill vara med och tävla!
  Troligtvis skulle jag köpa påslakanset- bilar eller spiderman. Av någon anledning behövervi byta i sängen väldigt ofta just nu…:) men det finns mkt att välja bland. Bra i födelsedags-och snart juletider!
  Kram

 5. Linn

  Töserna skulle bli lyckliga med lite personliga saker,
  nu när de inte längre delar rum syns deras skilda smaker
  – en gillar rosa, volanger rysch å gullgull,
  den andra vill ha döskallar, svart vitt och hatar lulllull.

  Gillar å delar på Fb Linn Eriksson ( ett rött troll 😉 )

 6. Carina Gerdin

  Jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Jag skulle köpa nya kuddar/ till sängen alltså…kanske nån ny pläd….

 7. Erika A

  Vad kul! Jag skrev precis ett blogginlägg om att jag funderade på köpa en billekmatta och bilpåslakanset till min son i julklapp och sen ser jag detta, snacka om fullträff! Han skulle bli galet glad om han fick dessa två saker i julklapp och jag skulle bli galet glad som kan ge honom det han vill ha utan att bli pank, det är ju mycket som ska köpas till jul 🙂
  Självklart skulle hans lillasyster också få någonting men vad det skulle blir får jag klura på OM jag vinner 🙂

  Jag har delat tävlingen här: http://www.facebook.com/erika.naslund.5

 8. Kristiina S

  Jag är med och tävlar!
  Delar på FB (Kristiina Söderström).

  Vinsten skulle bli en överraskning till mina små,
  de skulle själva välja få!
  Spännande att se valet,
  med Jysk’s utbud hamnar både stor och liten lätt i valet och kvalet!

 9. Nina L.

  Hej!

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag nog köpa den här fina vägghyllan http://jysk.se/forvaring/diverse/vagghylla-pax-4-lador-vit med krokar för små ytterkläder och lådor för vantar & sånt. Eller så skulle jag satsa på samma bokhylla som din bild ovan, och kanske några fina korgar att ställa in på dom låga hyllorna för sånt som inte vill stå på hylla. Blir lättare att hålla ordning då hoppas jag!
  Jag har delat på FB som Nina Aurora Lindroth.

  Mvh Nina

 10. Camilla Bergström

  Då första barnbarnet nu är på väg och mamman bor i en liten lägenhet skulle jag ta presentkortet till hjälp att köpa henne denna http://jysk.se/inredning/babyartiklar/resesang-sanibel-med-skotbord så allt blir lätt och smidigt att flytta på.
  Badrummet är jättelitet så tyvärr får inget skötbord plats ens på väggen så håller nu tummarna <3
  Delar vidare på fb https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12
  i namnet Camilla Milla Bergström

 11. Lina Truedsson

  Skulle så klart köpa mattor å sängkläder till min son som är 6år.. då det verkligen behövs då ekonomin inte alls har varit på topp de senaste 6 månaderna. Mvh lina

 12. Susanne Clemmensen

  Hade varit roligt att vinna 😉 Har presic fått ett barnbarn (Flicka) och hin kunde behöva mera till hennes rum <3

 13. Lisette

  vilken perfekt vinst detta hade varit! flyttar till ny hus och behöver verkligen ny inredning till Sam som ska få eget rum. lite förvaring för leksaker och matta hade jag valt.

  delar Lisette Bäcksro

  hoppas på vinst. 🙂

 14. veronica hedlund

  wow vilken tävling. jag är jätte gäran med och delat på facebook (veronica hedlund)

  om jag vann skulle jag köpa lite nya sängkläder och sen ville sonen ha en sittpuff och en snygg matta till sitt rum som vi nu håller på att renoverar och sen fyller han 8 år den 10 oktober..

  kram

 15. Ingrid Månsson

  Jag vill jag vill!!! 🙂 jag hade köpt två sittpuffar med förvaring till mina småkillarna rum. Delar offentligt under Chloé Ingrid Månsson

 16. Helena

  Vi har både sängkläderna och mattan 🙂 Upplever dock att sängkläderna ser lite urtvättade ut efter kort stund. Bara tips för om det är ngn som är känslig mot sånt!

  Ha en fin dag!

  Kram/Helena

 17. Caroline, 20 och blivande tvåbarns mamma

  Nu ska stora sovrummet tapetseras om, sedan gör vi om, mamma tar det lilla rummet, barnen det stora. Men i planerna ingår det även att få bättre förvaring i Elias rum och jag skulle nog använda presentkortet till att köpa denna: http://jysk.se/forvaring/bokhylla-rumsavdelar/rumsavdelare-bilbao-16-rum-vit-0 funkar som förvaring nu och en rumsavdelare senare när barnen ska dela rum! 🙂

  Delar på facebook och håller tummarna!

 18. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle helt klart spara presentkortet till köksbordet “Annika” som jag sparar undan pengar till då jag nyligen köpte skänken till köket och blev super nöjd.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 19. Nina Hagström

  Förvaring, förvaring & åter förvaring.
  Det behövs alltid till barnrum.
  Och eftersom jag behöver allt, efter en tråkig historia som jag inte vill ta här,
  passar denna Tävling aldeles utmärkt.
  Naturligtvis hoppas jag på en vinst, det skulle vara Guld värt.

 20. Sabine Gröndahl

  Åh, detta vore perfekt! Imorgon får vi tillträde till huset och när vi flyttat in så ska Lucas få ett eget rum, med detta presentkort skulle jag givetvis köpa saker till hans rum! Möbler, sängkläder, gardiner, matta! Det är ju massor som behövs! 😀 Hoppas självklart på vinst och delar detta på FB! 🙂 Hoppas allt är bra med er! Puss och kram!

 21. angelixa84

  Åh ja! Detta är perfekt vinst för mig just nu. Jag lägger ner alla pengar och all min energi på att inreda Caspers rum, jag vill så gärna att han ska trivas på sitt rum, att det ska vara hans trygghetszoon och såklart flascha lite för vänner och grannarna över hans snygga rum 😉

  Dessa skulle jag köpa

  http://jysk.se/sovrum/paslakanset/barn-ungdom/paslakanset-planes

  http://jysk.se/sovrum/paslakanset/barn-ungdom/paslakanset-pirate-tween-dept

  Han behöver verkligen nya sängkläder.

  Delar på facebook/Angelica Broman