Nya snygga solskyddskläder från Solamigos – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Nya snygga solskyddskläder från Solamigos

Ni vet ju att jag alltid har UV kläder eller solskyddskläder på Oscar när vi är ute och reser eller befinner oss i solen såväl i Sverige som utomlands. Vi har även alltid med oss flera uppsättningar av solskyddskläder, så jag har nåt att byta om till när det ena setet är blött, så han slipper bli kall eller frysa. Jag tycker verkligen det är supersmidigt med UV kläder istället för att behöva smörja hela barnens kroppar stup i kvarten. Dessutom finns det så många fina solskyddsdräkter oxå. Det UV klädesmärke som jag har snöat in mig på på sistone är Solamigos som har ekologiska UV kläder med snygga, coola mönster som barnen gillar. Nu släpper Solamigos sin senaste kollektion för SS 2014 – Space Fantasy där inspirationen till kläderna faktiskt kommer från en dikt ur ett skolprojekt om universum och planeterna och är skapad av Solamigos barnen på bilderna. Jag tycker det är jättekul att barnen inte ”bara” är modeller utan även själva är med och bidrar till skapandet! Här får ni se en liten sneak peak på mina favoriter ur Space Fantasy kollektionen;

solamigos1

©solamigos 2013

Sen ska Oscar såklart få lite nya solskyddskläder inför vår nästa utlandsresa. Ännu har vi inte bokat någon solsemester i vinter, men jag hoppas i alla fall att det ska bli av. Maken har ju redan haft 7 v semester i år…. Så det är svårt att få till det där med ledighet ibland.

Använder du Solskyddskläder på dina barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.