Liniz's resor

Trevligt matevent med Pyrex

I måndags kväll bjöd Pyrex  tillsammans med Prat PR till ett mycket trevligt matevent på Aveqia med härligt goda italienska specialitéer och vinprovning.


Jag hade med mig min lilla älskling oxå så han studerade Pyrex formarna riktigt noggrant. Senaste nyheterna 4in1plus och Kitchen Lab från Pyrex, presenterades. De finns ju i så många storlekar och passar lika bra i ugnen som i frysen. De har även börjat med snygga stilrena dressing kannor och skålar, kannor och formar i olika storlekar som passar till olika saker i köket.


På ett ställe gjorde de även goda smoothies där vi fastnade länge och testade flera olika. De tyckte Skruttizen var godast och roligast.


Sedan spanade vi in de duktiga kockarna på Aveqia och jag provsmakde flera goda delikatesser. Både vin- och champagne provning fanns där, vilket jag tyvärr hoppade denna gången. Dels för Oscar var med och dels för jag körde ett träningspass direkt efter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ♥ Sojka ♥

    Vad fint du fått headern! Blev det Adaras? 🙂

    Jag kunde tyvärr inte för det var så kort resa att åka till Stockholm och så är det ju en massa kostnader för boende och resa och då vill man att det ska hända mer liksom. 🙂

    Kramar och hoppas ni hade kul! Riktigt synd att jag inte hade vägarna förbi! <3