Liniz's resor

Dagens Outfit; Lindex

Vad tycker ni om leggings på killar? Eller passar det bara på tjejer? Jag tyckte dessa söta leggings var så himla fina och hittade de på Lindex i deras Littlephant kollektion. Oscar gillade även de och de var enkla att sätta på sig och ta av själv för honom.


Perfekta sommar kväll byxor och lekbyxor. Har du leggings till din son? Jag tycker dessa var så coola och var bara tvungen att ha de till Oscar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara C

    Jag brukar köpa jeansleggings till min son som är väldigt lång-smal. Sitter perfekt och är ju mjukare än andra jeans och bra att leka i. Tyvärr finns dom oftast bara på tjej-avdelningen trots att de ser väldigt unisex ut. Konstigt tycker jag! Littlephant-leggingsen var jättesnygga!

  2. Sara - Ensamstående mamma

    Jag tycker det är lika fint och tufft med leggings på pojkar som på flickor 🙂 Min son (5 år nu) har haft ett par röda leggings för att han själv ville ha det, men nu är det bara jeans som gäller 😛