Lollo & Bernies matbuffé – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Lollo & Bernies matbuffé

En väldigt positiv grej när man reser till Sunwing Resorts är att barn under 12 år alltid äter gratis ifrån Lollo & Bernies barnbuffé. Så en av anledningarna varför vi inte tog all inclusive denna gången var för att Oscar äter ändå gratis om vi äter på hotellets restauranger och då kan vi ju välja mellan de olika restaurangerna. Både buffén eller à la carte restaurangen. Vad jag vet så är det lika på alla Sunwing Resorts. Maten på Sunwing Side East Beach i Turkiet var riktigt bra.


Oscar gillade även att få gå och ta maten själv. Och plocka vad han själv ville. Det var ju alltid mat som barn gillar, spagetti och köttfärssås, lasagne, korv, hamburgare, kyckling, nuggets, pommes frites och pasta och sen olika frukter till efterrätter.


På luncherna åt vi oftast på beach clubben när vi var på stranden eller på Mehmetskitchen när vi hängde vid poolen på hotellet. Oftast åt vi fräscha sallader eller omelett till lunch. Lunchen blev ju dessutom relativt tidigt eftersom Oscar alltid sov en stund efter maten.


På middagarna åt vi faktiskt alla kvällar på Mehmetskitchen utom en kväll när vi var på turkisk afton. Vi testade lite mer turkisk mat på kvällarna och den turkiska pizzan chicken pide längs upp till höger var super god. Liksom all annan mat oxå. En kväll testade jag även deras thairätt chicken phadthai som oxå smakade bra.

En av fördelarna med semester är ju att äta god mat varje dag tycker jag. Det är ju så lyxigt att gå på restaurang och även fast vi gärna bor i lägenhet så äter vi alltid ute. Dock tar vi ju gärna säkra kort och äter gärna på hotellet där de har barnbuffe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MArie

    Fast är det inte lite trist att inte äta den “lokala” maten. För oss är det halva tjusningen med att åka till ett annat land. Vi har varit på Sungwing en gång och aldrig mer, såååå trist mat.

    Vi vill känna av den lokala atmosfären och gå på gatan och välja restaurang efter humör. Sen ser jag det positivt att slippa “vanlig” mat till barnen så att de också lär sig att olika land och kulturer har olika sorts mat. Efter våra resor är barnens favoriter libanesiskt och indiskt och väljer det även hemma!