Vinn biljetter till Junibackens bilderbokfestival – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn biljetter till Junibackens bilderbokfestival

Junibacken är definitivt ett av Oscars favorit ställen i Stockholm. Han pratar ofta om Junibacken och nu var det alldeles för länge sedan vi var där… Men 25-26 maj är det årets roligaste bilderbokfestival Junibacken så är jag ledig den helgen ska vi definitivt gå dit då.

Nu har jag även fått nöjet att tävla ut TVÅ biljetter till Junibackens bilderbokfestival 25-26 maj åt EN av er. Så passa på att ta chansen och tävla.

Programmet för festivalen är anpassat för barn som är 0-8 år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela).

* Kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom  7 maj kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Dianas Drömmar

STORT GRATTIS!

************************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle Björnsson

  Givetvis har fröken Björnsson gillat och delat. Det är nog dags för lilleman att introduceras i Junibackens värld.

 2. Angelica

  Ååååh,jag är självklart med och tävlar!
  Har aldrig besökt junibacken och nu när man har barn så känns det som om
  man är lite mer intresserad av att besöka stället, sen att Casper tycker att det vore kul är ju bara ett stort plus i kanten.

  Jag delar på facebook /Angelica Broman

 3. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna åka dit den 26:e maj dagen efter vårt event Mammamingel 2013. Vore kul om min dotter fick lite roligt hon också då barn inte är inbjudna på vårt event och hon får stanna hemma med pappsen min medan vi vuxna roar oss under lördagen.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. jessamy

  Jag har delat på facebook i namnet Linnéa Möller. Delade offentligt.
  Skulle vilja vinna detta. Aldrig varit på junibacken och min sambo tycker vi ska göra saker i Belgien bara.

 5. Sophie Wiking

  Jag har självklart delat tävlingen i namnet Sophie Wiking.

  OCh jag hoppas på att vinna, så jag är självklart med och tävlar! Håller tummarna nu, såna här tävlingar är underbara för mig (oss) med inte den bästa ekonomin . 🙁

  KRAM

 6. Helena

  Hej. Delat på facebook – Helena Nena Westberg
  detta vore ju en dröm att få vinna har aldrig varit på junibacken och skulle så otroligt gärna vilja ta med min älskade son dit, han skulle älska det!
  Håller Tummarna så hårt ja kan!!
  MVH Helena

 7. Johanna

  Det vore verkligen superkul att få vinna biljetter och gå dit med Nova, som fyller år dagen innan! Vilken födelsedagspresent! Vi har inte varit på Junibacken tillsammans ännu, jag längtar efter att få upptäcka och skapa minnen ihop. Håller tummarna stenhårt och hoppas på tur! 🙂