Sugen på Turkiet igen…. – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Sugen på Turkiet igen….

Jag sitter och funderar över vart vår nästa resa ska gå? Å jag är återigen sugen på Turkiet igen. Även fast vi var där förra året två gånger.  Jag gillar ju det landet och är så sugen på att testa Sunwing Side East Beach.  Jag hade flera vänner som besökte det förra året och var mycket nöjda. Just nu har Ving faktiskt en Turkietkampanj också.

Vart har du planer på att resa i år? När går din nästa resa utomlands?

Sunwing Side East Beach

Bild lånad från Ving

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli

  Vi ska till Side, Vings hotell Side Resort en vecka i slutet på juni. Tycker att Turkiet är helt ok och väldigt praktiskt med barn. Vi har valt Ving inclusive så vi inte ska behöva jaga vår nästan tvååring på en massa restauranger – han får leka och härja på hotellet istället. Vet du Lina eller någon av dina läsare något om hotellet vi har valt förresten? 🙂 Vore trevligt att höra om någon har bott där och kan komma med lite kommentarer.

  1. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

   Anneli: Vi har bott där två gånger och tycker jättemycket om det hotellet. Vi har dock aldrig haft all inclusive utan har varit ute och ätit (med 3-åring) och vi gillar personalen, hotellet (superfina 2-rums lägenheter) och resmålet. Tror vi varit i Side en 8-9ggr. Jag har skrivit ett inlägg på min blogg, om du kikar in där under kategorin resor så hittar du lite mer info och bilder (de har dock gjort om poolområdet sen jag skrev det inlägget men de bilderna ser du ju på Vings hemsida)

 2. MArie

  En gång Turkiet och aldrig mer! Gillade varken folket eller stället.
  För oss blir det Mallis igen, Alcudia, en vecka, fyra personer (alla över 2 år), 9 000 kr i slutet av juli. Tjohooooo!

 3. Renée

  Hej!
  Vi åker till just denna sunwing East efter midsommar! Längtar massor 😉 var på sunwing west förra året…. Hoppas att detta är lika bra! Men det tror jag!!!
  Vi kanske syns där 😉

Annons