Vinn Resa med barn i Thailand bok – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn Resa med barn i Thailand bok

Nu när jag befinner mig på andra sidan jordklotet nästan, fast inte i Thailand, så tänkte jag att ni kära bloggläsare skulle få chansen att vinna denna Resa med barn i Thailand boken.

Hela TRE  exemplar har jag fått nöjet av tävla ut åt er  TRE läsare och jag vet att flera av er både ska och har planer på att resa till Thailand med barn och kanske är det fler av er som funderar på det. I boken får du såklart grymma tips om hur det är art resa med barn i Thailand.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Lämna en kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 6 mars kl 23;59!

Lycka till!!! :)

**************************

Vinnare blev;

* En Mölnbobos liv, Petra & Lisette

STORT GRATTIS!!!

**************************************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.