Bugaloe Aruba – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Bugaloe Aruba

Jag lovade ju er namnet och bilder från den trevliga restaurangen som vi var på igår kväll och åt middag. Den heter Bugaloe Beach Bar & Grill och ligger ute på De Pier längs West Palm Beach på Aruba. De finns ju tre olika pirer och det är den första och längsta skulle jag vilja säga.


Det är absolut ingen lyx och flärd utan snarare ett super mysigt & trevligt litet ställe med live band. Å visst är det Barnvänligt med lite äldre barn skulle jag nog säga. Jag skulle nog gå dit med Oscar om vi var där på semester, men man får ju hela tiden passa på barnen eftersom det är på en brygga och vatten runt omkring. Dessutom spelar de rätt hög musik när live bandet spelar, så frågan är ju vilken ljud nivå barnen klarar?! Men som sagt ett super mysigt ställe med enklare rätter och god enkel mat!

Sugen på en tripp till Aruba?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.