Liniz's resor

Flyga med en 2-åring!

Flygresan hit gick hur bra som helst! Vilken frihet för både Oscar och oss när han hade ett eget säte och dessutom fick en fönster plats trots att vi inte ens förbeställt det – lycka! 🙂


Han var så himla nöjd när han fick sitta vid sitt egna fönster och titta ut på alla flygplan på Arlanda. Ett tips när man reser med barn är ju att förbeställa platser så att man vet att man hamnar vid ett fönster. Jag gissar att det uppskattas för de flesta barn. Även när jag själv flyger privat brukar jag tycka att det är kul att titta ut genom fönstret.

Ofta när man flyger med charter bolag så brukar de ha stora flygplan där det alltid finns en mitten rad och då har man ju ingen chans i världen att se ut.

Innan vi klev ombord fick han såklart springa av sig så mycket energi som möjligt och vi klev ombord nästan sist!

Flygresan var endast 3 h och 15 min. Vi hade alltså medvind hur skönt som helst. Tror den beräknade flygtiden till Turkiet egentligen är 4h.


Första timmarna var han väldigt lugn och satt och kollade på Bilar i sin DVD som vi alltid har med oss när vi ska ut och flyga. Maten kom tyvärr inte in förrän ca 20 tiden åt honom, vilket är lite för sent för honom att äta. Därför åt vi på Mc Donaldas på Arlanda innan. Barnmaten ombord var för övrigt jätte bra. Lollo och Bernie menyn var dagen till ära köttbullar & mos, bröd, smör och ost såklart och sen en liten efterrätt och ett russinpaket. Tyvärr åt Oscar inte så mkt, men känner ändå att det är värt att betala 90 kr extra för att få barnmat åt honom!

Efter han hade ätit lite så fick han såklart lite spring i benen. Så vi passade på och springa lite i den lååånga mitt gången och göra toalett besök medan mittgången var fri från vagnar.

Å sen var det inflygning. Hur snabb flygresa som helst. Fönstret var nog det bästa – att titta ut genom under start och landning det var så spännande. Han var även väldigt trött. Vi landade ju strax innan 22 svensk tid vilket är rätt sent för honom då han brukar ju somna runt 20-tiden på kvällen. Fick inte alls användning av leksakerna & böckerna som jag packade med. Men bättre med för mycket än för lite. En tablett ask fick han och satt som ett ljus!


Min stora kille å jag på en TVÅ rad. Han känns så stor nu. Mysigt med lite goda drycker å snacks oxå. Jag älskar att flyga – det är så himla mysigt på nåt sätt! Vilken tur att det är mitt jobb oxå! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Härligt att känna att det är mysigt att flyga! Själv är jag (som säkert många andra) rädd som bara den! Önskar jag kunde känna som du gör!