Mata djur! – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Mata djur!

När man åker till en djurpark ska man ju definitivt pricka in om de har någon matning av sina djur. Nordens Ark erbjuder de i sitt program flera gånger om dagen fast med olika djur. Då har man ju störst chans att få se djuren!


Vi fick även hänga med till djurens kylskåp och se deras veckomeny och vad de äter på en vecka! Här ovan ser ni djurens matlista för måndag & tisdag. Spännande att få veta vad de egentligen äter.


Här ovan är Tigerns isglass, som de får på torsdagar 😉 Fryst mat – då de gärna slickar i sig sin föda.


Manvargen får en hel del varierad kost och även frukt. Som ni även såg fick de ju lite “smågodis” av oss i form av möss som bara knastrade i deras tänder! Imponerande att få veta vad de äter. Detta hade jag ingen aning om. Framför allt kan jag tänka mig att sån här fakta är jätte intressant för lite större barn som går i skolan och lär sig om djur! Vid varje djur fanns det dessutom massor av intressant fakta att läsa, så man kunde med ord även lära sig hur mycket som helst om djuren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.