Liniz's resor

Hästens pressfrukost

Var på en mycket trevlig och inspirerande pressfrukost hos Hästens imorse.


Vi sover ju faktiskt bort 1/3 del av vårt liv så en skön säng är ju verkligen en livs investering och livskvalité. Vi fick lyssna på en kort men väldigt intressant föreläsning om just hur viktigt det är med sömn. Det lär väl alla småbarns föräldrar erfara hur jobbig en dag kan bli om man har sovit dåligt och blir väckt hela tiden av barnskrik eller gnäll…… Och för att inte tala om hur man ser ut efter en eller flera nätters dålig sömn……ibland ville man ju knappt gå utanför dörren…. Gissar de flesta av er känner igen er??? Kanske den bästa investeringen för småbarnsföräldrar är en Hästens Säng?!


Jag var där med Jenny och vi höll nästan på att somna när vi fick provligga i deras sängar, så fantastiskt sköna. Ni kan ju bara gissa att jag vill ha en Hästens Säng nu 😉


Hästens butik på Sveavägen är ett Sov Spa där man verkligen blir avkopplad och inspirerad till att köpa en ny säng. Under vecka 23-25 kommer de att visa upp sin baby och barnkollektion med alla barnartiklar de har. Så ett hett tips är verkligen att gå dit. Jag ska gå dit och kolla mer  på barnkollektionen och se hur den ser ut då.


Fick med ett litet kit en inspirerande liten Hästens kuvertväska innehållande lite info och en söt Hästens luva som Oscar nog kommer bli glad för!

Några roliga saker vi fick veta var att såklart kommer Prinssessan Estelle att få en barn Hästens säng i gåva och Hästens har tom special designat en Hästens säng till en Boening 747 dock ett privat ägt plan, men ändå! Man kan i stort sett beställa en Hästens säng hur man vill!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.