Liniz's resor

2-årskalas för 11 stycken 2-åringar!

Ja du läste rätt!!! Idag har vi i min Mammagrupp haft ett gemensamt kalas för våra 2-åringar eller blivande 2-åringar 😉


Förra året hade vi oxå ett gemensamt 1-årskalas hemma hos Jenny, som jag har lärt känna via min mammagrupp. De har en fantastisk stor och bra uteterass OCH med massor av leksaker, så både vi mammor och alla barn tycker om att hålla hus hos dem – så det har vi gjort mycket de senaste 2-åren!


Idag hade vi korvgrillning till kalas mat med ”barnkorvar” och ”vuxenkorvar” och sen flera olika tårtor och kakor. Förra året var vi lite mer seriösa med grillning, olika sallader och vin men i år valde vi en enklare variant då det är lite mer barnpassning 😉 Förra året kunde ju inte alla gå så då var det betydligt lugnare!


Korv passade även bra för barnen – för alla barn gillar väl korv!


Tre av Mammorna hade fixat med super goda tårtor! Vi hade knytis så alla drog sitt strå till stacken vilket jag tycker passar utmärkt! Vem har i dagens läge tid och möjlighet att fixa kalas för 22 vuxna och 11 barn liksom, alla pappor var oxå med, vilket är jätte trevligt att papporna fick träffas.


Mycket lek och massa skoj blev det såklart i TRE timmar, så det var roligt och trevligt för både de stora och de små!


Såklart var present utdelningen en höjdare för barnen! Jenny var som en jultomte som kom med en säck med en present åt alla barnen! Vi hade gjort så att alla tog med sig en present för 150 kr som passade både kille & tjej – så fick alla en present var!


Avslutningsvis så hade Jenny fixat med fiskdamm oxå, så himla bra och kul! Så alla barnen fick napp och fick med sig en liten söt present påse hem 🙂 Ett riktigt lyckat kalas!


Så nu ska jag snart börja planera Oscars kalas – vilket ska bli jätte kul såklart! Bara drygt 1-månad kvar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.