Liniz's resor

Vinn Barnreseböcker!

Jag har tidigare bloggat om dessa fina barn reseböcker ”Hemma bra men borta bäst” som finns i fem olika länder; Turkiet, Thailand, Grekland, Spanien och Kanarieöarna som ”nästan” är ett eget land! 🙂

Tidigare tävlade jag oxå ut FEM av dessa böcker, en av varje och har nu fått möjligheten att göra detta igen, då de var så himla populära.

Jag vet ju att flera av er bloggläsare snart ska ut och resa med era barn snart och vad vore inte roligare än att ha med en egen BARNresebok till barnen då? Och för er som inte ska ut och resa, kan det ju oxå vara roligt att ha en av dessa böcker som barnen kan pyssla med under sommarlovet kanske?

Tävlingen är som vanlig väldigt enkelt lämna bara en kommentar i kommentarsfältet vilken av böckerna du helst vill vinna OCH dela detta inlägg på din Facebook sida.

Tävlingen pågår fram tills nästa onsdag den 9 maj kl 23;59.

Det är alltså FEM stycken av er som kommer att vinna en varsin bok.

LYCKA TILL 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej!
  Vi planerar att åka till någon av kanarieöarna senare i år! Bröderna Vild älskar böcker och skulle med stor säkerhet bli väldigt glada om de fick boken om Kanarieöarna!
  Hälsningar Linnea (Mamma Vild)

 2. Fredrik - ung pappa till son

  hej vilken toppen tävling, jag är med!

  Jag vill vinna boken Kanarieöarnaboken!
  Jag och min sambo var på Kanarieöarna (sea sandy beach, Playa del Inglés)
  *http://www.fritidsresor.se/resa/spanien/gran-canaria/playa-del-ingles/seaside-hotel-sandy-beach/

  Jag sonen fick stanna hos farmor och farfar, han har frågat så mycket om vart jag varit och denna bok hade varit rolig för honom =)
  Sen hade min flickvän nuvarande sambo älskat boken..

  Håller tummarna!

 3. Lisa

  Hejsan,

  Hittade pris denna trevliga blogg, och självklart vill vi tävla 🙂

  Åker till Thailand om mindre än en månad med våran lilla Felicia, skulle vara kul att lära henne lite om landet. Därför vill vi tävla om Thailandsboken!

  Med vänlig hälsning, Lisa och Felicia

 4. Malin Stare

  Vi åker till Turkiet den 15 maj. Därför vore en bok om Turkiet kul! Vår dotter är 3 år och vår son 1. Vi bor förresten på Kungsholmen och om vi vinner kan vi komma och hämta boken så den hinner ner i resväskan innan resan! 😉

 5. Anna Johansson

  Skulle gärna vilja vinna boken om Kanarieöarna. Sitter och funderar på vart nästa resmål ska bli, för det går inte en dag här hemma utan att den lilla pratar om resan vi gjorde senast. Nu har jag spanat in Kanarieöarna, och att få drömma innan om resmålet är ju den bästa uppladdningen!

 6. Ulrica Slaughter

  Vi skulle gärna vilja vinna Spanien boken eftersom min engelsk språkiga dotter håller just nu på att lära sej om Spanien i skolan. Hon har ockå blivit lite bättre i svenska och vill gärna läsa själv nu.

 7. Terese

  Skulle vara jättekul att vinna Thailandsboken till vår lilla tjej då vi funderar på en resa dit till vintern!:-)

  Kram Terese

 8. Terese

  Har precis varit i Thailand med Anton 9 månader. Kommer bli fler resor dit:) vore kul att lära honom lite om landet också, när han blir lite äldre. Hoppas vi har tur att bli en lycklig vinnare!!

 9. jennie sjöstrand

  Hej roligt med denna tävling! Vi vill gärna vinna Greklandsboken, då vi i september åker på bröllopsresa med våra lilla knodd till Rhodos! Det blir Lukas första resa! Han kommer då vara 9 månader!
  Gillar och delar på facebook!

 10. Anneli

  Gillar dina tävlingar!

  Vill gärna vinna Greklandsboken eftersom vi älskar att båtluffa i Grekland. Troligtvis blir det en luff i september när vår prins är 13 månader. Om det funkar bra så kommer det att bli många fler luffar i framtiden, och då passar den boken kanon! 🙂

 11. Sofie Lindholm

  Är gift med en man frán Turkiet och reser ofta dit. Skulle vara kul och vinna boken Turkiet till vára älskade barn. Skulle vara perfekt <3

  Gillar och delar pá FB – Sofie Lindholm

 12. Ann-Sofie

  Testar även denna gång och ser om vi har turen med oss nu. Planerna inför kommande resa är Thailand och hoppas verkligen att det blir av. Vill även att vår lilla dotter som skall få uppleva detta underbara land. Så vi håller tummarna för boken om Thailand.
  Ann-Sofie

 13. Linda kw

  Vi gör ett nytt försök då;)

  Felix åker till Turkiet i maj med mormor och morfar och då vill jag gärna skicka med denna bok så att han kan lära sig mer och längta lite efter mamsen under veckan som han blir borta!!