Resesulky – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Resesulky

Jag får ganska ofta frågor om vår resesulky Fiddler Acapella resesulky;

“Hej! Funderar också på en fiddler! Funka den bra på resan, fanns nåt som ni var missnöjda med?? Är hjulen i fram svängbara? Tacksam för svar! Mvh Sandra”

Eftersom vi knappt har använt vår resesulky sen vi var på Rhodos i höstas, så tänkte jag att IDAG så ska jag använda den och testa och dessutom i världens vinteroväder, kan man väl kalla det? Så YEZ hjulen fram är svängbara och de gick faktiskt jätte bra att köraden  i snön. Oscar gillar att åka i den och sitter bra i den. Han är nu snart 20 månader, så den passar toppen för honom. Vi har bara haft den med oss på vår senaste Rhodos resa och då funkade den hur BRA som helst, läs gärna inlägget ovan som du kan klicka dig vidare till.

 

 

Jag glömde helt att ta en bild på Oscar i vagnen på dagen idag, så han fick hoppa ner i den på kvällen innan sovdax med sitt lilla lamm…. 😉 Och tro mig eller ej, sen ville han absolut inte gå ur vagnen, han skulle bara tillbaka i den och somnade sen i den framför Melodifestivalen 🙂 Så ja, det är en väldigt bra och prisvärd vagn. Jag kan verkligen rekommendera den!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.