Lovely Blog Award – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Lovely Blog Award

Jag känner mig riktigt hedrad och GLAD, på kort tid nu så har jag fått TVÅ stycken Lovely Blog Awards av TVÅ av er kära bloggläsare. Den första jag fick var av Rosita Globetrotter Mamman. Hennes blogg följer även jag och där får ni läsa om ÄNNU mer resa med barn tips vill jag lova. Hon har tre barn och har rest otroligt mycket med sina barn, så skynda er in och läs om flera härliga resmålstips med barn 😉

Den andra Lovely Blog Awarden fick jag av The Housewife häromdan, som oxå glädjer mig jätte mycket såklart. The Housewife bloggar om livet om hennes söta små döttrar, ni måste klicka in på bloggen för de är verkligen tok söta hennes små tjejer 🙂

TUSEN TACK girlies 🙂

När man får utmärkelsen ska man göra följande:

* Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!
* Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
* Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare…

De FEM bloggarna som jag verkligen följer varje dag och tycker är super bra är;

Easy Babies, en av mina vänner som bloggar om en massa bra barntips. Missa inte hennes blogg, där kan ni läsa alltifrån coola saker och kläder till barn liksom om restips.

Lofsans en mammablogg om träning. Hon inspirerar mig verkligen till träning. Hon är en riktigt grym mamma till två små söta killar och jag fattar inte riktigt hur hon får ihop sitt livspussel med sjukt mycket träning och ta hand om sina grabs som det bara skiljer 14 månader emellan. Henne beundrar jag grymt MYCKET!

Spark i baken Terese, är oxå en vän till mig som bloggar om en massa bra hälso och träningstips. Eftersom jag gillar att träna mycket så är denna bloggen riktigt inspirerande oxå, hon tipsar dessutom mycket om träningsmode liksom goda och nyttiga mellanmål eller måltider.

 Annelie är en annan vän till mig som bloggar om hennes fina lilla familj och även en hel del om inredning som är riktigt intressant.

Leva Sunt har min vän Jessica som bloggar väldigt mycket om mat, om riktigt goda maträtter och även om hennes liv tillsammans med hennes söta lilla familj!

Nu fick ni veta lite mer om vilka bloggar jag följer, jag är verkligen hooked på bloggar. Läser kanske alldeles för många bloggar, men det är riktigt skoj med bloggar. Man lär sig ofta en massa nytt och får en massa bra tips och inspiration till livet.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Lina, världen är liten! Maken kommer ihåg dig! Han har ekonomiska förhållningsorder inför vår NY-resa, nu finns inte plats för minsta utsvävningar …

    Tack för gulliga ord och du, jag tror att jag kommer ihåg vårt möte! Var det dig jag pratade med samtidigt med ”Majsan” (Marie) vid baren i Ljusgården? Jag tycker mig minnas att vi bl a pratade om min blogg. Tänka sig att vi möts här nästa gång, utan att jag vet att det är du!

    Tack för din gulliga ord, vi hörs!
    🙂