Nyår i Thailand :) – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Nyår i Thailand :)

Jag är väldigt traditionell vad det gäller julen och den vill jag helst fira i Sverige med min familj 🙂 Men vad det gäller nyår så kan jag gärna fira det utomlands 🙂 Alla de nyårsfiranden som jag har haft utomlands genom åren har nästan firats ännu mer än de som jag har firat i Sverige 😉

För 3 år sen firade jag nyår i Thailand – hur skoj som helst 🙂

Jag tycker det är så otroligt häftigt när de pyntar palmerna 🙂

Jag och min vän Sandra som firade nyår tillsammans i Thailand 🙂

Nyår för 5 år sen firades i Stockholm, men väldigt tidigt på nyårsdagen åkte jag och 4 vänner ut och “backpackade” i Asien i nästan 2 månader, så vi startade och firade det nya året i Hong Kong och fortsatte vidare till Filipinerna, Bali, Malaysia och Thailand på vår resa 😉 Det var en riktig upplevelse – som jag gärna skulle göra om 🙂

Så vem vet, nästa års nyår KANSKE vi firar i solen & värmen 🙂 Allt beror ju såklart på hur vi prioriterar kommande årets ledigheter och vad framtiden har att erbjuda 😉

Ikväll ser vi fram emot en trevlig liten middag tillsammans med några vänner och skålar in det nya året hos oss på Kungsholmen 🙂

Hur firar du / ni in det nya året?

GOTT NYTT ÅR OCH HA EN UNDERBAR NYÅRSAFTON 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.