Contagion! – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Contagion!

Igår var jag & maken på bio, vilket inte händer så ofta, men alltid mysigt när det sker 🙂 Vi såg Contagion – en film som jag verkligen rekommenderar att se!!! Rätt läskig film…men bra.

Vad har nu denna filmen att göra med “resa med barn tips” ?! Jo, jag fick mig en riktig tankeställare hur VIKTIGT det är med handsprit och tvätta händerna och kanske tänka efter en extra gång vilken miljö man vistas i med sina barn när man är ute och reser !!!

Filmen är ju inte verklig, men ändå, tänk så mycket smittor det finns och man kan ju ändå försöka att undvika en del med att vara hygienisk 🙂

I min handväska finns ALLTID handsprit och jag försöker vara super noggrann, men ibland måste jag erkänna att jag kanske slarvar, men nu ska jag nog bli ännu mer noggrannare 🙂

Jag har oxå alltid med mig Bamses tvättservetter och tvättar Oscars händer och ansiktet med före och efter maten när man är på resande fot och kanske inte kommer åt vatten osv! Väldigt smart 🙂 Ta gärna för vana att alltid ha dessa i handväskan ni oxå 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.