Liniz's resor

Menorca med barn

En annan liten Medelhavsö som jag så gärna skulle vilja besöka i framtiden är Menorca. Den har verkligen ”vuxit upp” nu på senare år och blivit mer och mer populär att åka till. Grann Ö till Mallorca och börjar nu bli allt vanligare för barnfamiljer att resa till. Kul att testa ett nytt resmål som kanske inte så många har varit på?!

Den lilla orten Cala ´n Bosch har flera barnvänliga hotell och ett av dem som jag tror jag skulle välja om jag skulle åka dit på semester till sommaren skulle nog vara Blue Star Tamariscos. Hotellet ligger precis vid stranden och har såklart både pool och barnpool samt barnaktiviteter 🙂 Precis det man behöver för  att få en avkopplande familjesemester 🙂

Ett annat familjevänligt hotell på Menorca med både stort poolområde, barnpool men ca 500 meter till stranden är Holiday Village Turquesa Mar som även har all inclusive med i sitt pris 🙂

Bild lånad från Fritidsresor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.