Loppi ´s Julkalender :) – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Loppi ´s Julkalender :)

Missa inte Loppi.se `s julkalender som pågår mellan den 1 – 24 december och den är lika spännande varje år! 🙂 Här kommer du kunna lägga vantarna på exklusiva prylar från bland annat Yasuragi, Bugaboo, Junibacken, Geggamoja, me&i, Polarn O. Pyret och många, många flera varumärken. Varje dag kl. 9 läggs en ny auktion ut med budstart 1:- som avslutas efterföljande dag kl. 9. Samtliga pengar går till Childhood i samband med den kampanj som vi har gjort under hösten – “Loppisjakten”. Jag är helt övertygad om att ni kommer att kunna fynda bra saker och kläder att ha med er på era resor  i framtiden 😉

Jag gillar Loppi 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.