Pluggdag!!! – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Pluggdag!!!

Dåligt med blogginlägg idag….. sorry 🙁  Men nästan hela denna dag har gått åt till att PLUGGA 🙂 När man jobbar som flygvärdinna måste man varje år gå kurser för att förnya sina certifikat så man får fortsätta att flyga och då ska det göras flera olika prov inom olika ämnen framför allt om säkerheten ombord såklart, flygplanet, nödutrustning ombord, första hjälpen kurs mm mm

Och nästa vecka har jag alla mina prov och två kursdagar. Imorn åker jag bort på jobb tills på fred, så min chans var att plugga idag och till helgen …. 😉 Så jag är så tacksam att jag inte blev utkallad idag och kunde plugga 🙂 Nu är det dax för dagishämtning 🙂 Men gissar ni har massor av reseinspiration och hittar massor av bra reserbjudanden om ni läser några av de äldre inläggen 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.