På 24.e plats i Twinglys rapport om fitnessbloggar – Linda

Linda

På 24.e plats i Twinglys rapport om fitnessbloggar

Igår började halsen ömma, på riktigt då. Hade svårt att svälja och det fick bli en värktablett innan läggdags.
Det onda fortsatte idag och i kombination med att jag (vi hela familjen egentligen) hostat och snorat snart en månad bestämde jag mig för att jobba hemifrån åtminstone på förmiddagen för att hinna besöka vårdcentralen och därefter ta mig till jobbet för att gå på Julgalan tillsammans med bästa kollegorna.

Så blir det inte. Provera på VC visade inget, inte streptokock A iallafall. Sänkan vet de inget om då snabbtesterna tagit slut (säger väl att om smittorna som går nu!) så de måste skicka iväg dem för analys och svar får jag först på måndag. Jag har även feber – har väl mer eller mindre misstänkt det själv också – så det blir att jobba hemma/vila&kurera mig resten av dagen. Ingen julfest blir det heller:(

Dock fick jag ett mycket glädjande mail från Twingly. De har gett ut en rapport som heter ”Blogging engages the fitness world” – där man listar de 25 mest länkade, och därmed mäktigaste träningsbloggarna i Sverige. På första plats kom Spark i Baken och mycket glädjande kom min lilla blogg på 24.e plats, tätt följt av bästa Clara. Många kända ansikten på platserna där emellan.

Vill ni läsa hela rapporten finns den här

Saker som detta sporrar mig och gör att jag vill göra bloggen ännu bättre för en läsare. Det känns som att jag hittat min nisch, ni gillar det ni läser men jag kan alltid bli bättre!

Nu hägrar soffan och alla såpor på tv – några lugna timmar hemmavid med maken som kör ögoninflammation istället för mina symptom – och sen tar vi helg med barnen. MYS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.