Linda

Linda

Annons

Mot en ny adress

Nu är det dags för mig att testa nya vägar och bloggen flyttar till lindakw.com

Tack för den här tiden, Loppi.se var ändå den plats där jag insåg att det är träning och hälsa kombinerat med vardagslivet som bloggen faktiskt skulle fokusera på.

Nu kör jag på egen domän- dags att ta det steget ut i bloggvärlden. Lindakw.com hittar ni mig på framöver. Glöm inte heller Instagram eller Twitter @lindakws

Välkommen att hänga på del 2 i bloggvärlden. Det kommer att hända en massa spännande saker!

Nu väntar något nytt på mig och jag hoppas att ni vill dela det med mig!

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Blogg jobb och ögon som går i kors

Mina ben smärtar, magen har ont ont, för att inte tala om mina triceps!

Idag byter jag min julkalender mot Tinas och kör 19 armhävningar istället för 30 minuter träning med Casall. Sorry TOD men ikväll vill jag vila ifrån dig!

Huvudet snurrar också, som ni har läst, och kommer märka ännu mer nu är att jag har skapat en egen domän – lindakw.com dit min blogg flyttar vilken dag som helst!

Jag blir en av premiumbloggarna på ShapeMeUp men skriv bara in lindakw.com så kommer ni rätt!

Blogkeen knappen finns även där, glöm inte att ändra prenumerationen dit så ni inte missar några inlägg.

Slutligen har anmälan skickats in för enskild firma- nu kan jag ägna mig åt mitt intresse lite mer på riktigt också! Spännande!

Stay tuned, det händer mycket just nu!

20121219-223728.jpg

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

  1. Tina

    Spännande – jag ser fram emot att följa dina äventyr!!! Och tack för länkningen och hoppas att armhävningarna gick bra 🙂 Själv blev det faktiskt 30 stycken på kettlebellspasset plus burpeesarna som fattades från en annan lucka så nu är jag i kapp 🙂 Ha en riktigt mysig jul med familjen så kör vi ännu hårdare under 2013!!! Kram Tina

Se fler...

Kondition&styrkepass på 30 min på Friskis&Svettis

Idag gjorde jag min sista receptionsprao (ingår i min utbildning inför att bli spinningledare) på Friskis i Haninge.

Därefter svidande jag om och körde dagens 30 minutrare på gymmet. Det känns både i armar och ben att jag tränat varje dag sen i lördags, 4 dagar på raken gör sitt.

Hela kroppen får en rejäl genomkörande med TOD-träningen, övningarna är väl igenomtänkta och man får kämpa in i det sista. Perfekt träning inför skidsäsongen och kommande Tjejvasan.

Nu väntar en skål kesella och därefter lite skrivning av examinationsuppgift för kursen i Antidoping. Mycket intressant och väcker många tankar!

Trevlig kväll!

20121218-214654.jpg
Dagens träningsoutfit- Top Casall, sportbh Champion och tights H&M. Skor Nike Free

20121218-214820.jpg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Lucka #17

Kvällens pass blev Casall TOD nummer 17, 30 minuter Stretch it out, ett cardio pass på intermediate nivå. Som jag skrivit tidigare finns det pass på 3 nivåer; beginner, intermediate och advanced.

Svettnivån är densamma på alla anser jag, dock kräver de två sistnämnda mer träningsvana, corestabilitet och balans för att det ska bli BRA träning och inte en massa flummande!

Törs inte ens tänka på hur benen kommer att kännas imorgon när det ska springas intervaller på band efter sista receptionsPRAON på Friskis.

20121217-221853.jpg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Hörlurar från Urbanears – årets julklapp och min tidiga julklapp

På vägen mellan jobbet och tåget slank jag snabbt in på NK. Shoppingsugen till max och med ett presentkort som legat alldeles för länge i plånboken blev det en tur till Streetavdelningen för att inhandla ett stycke hörlurar från Urbanears. Kalla det en tidig julklapp eller bara en måndagspresent – Because I’m worth it;)

Jag följer strömmen, hörlurar, rent generellt, blev trots allt årets julklapp det här året och efter att alltid ha lånat barnens hörlurar har jag nu ett par egna.

Lurarna-svarta Plattan som sitter superskönt på huvudet och stannar på plats till skillnad från alla små stopp-i-örat-pluppar- ska invigas på gymmet imorgon när det är dags att springa intervaller. Jag har återigen börjat lyssna på musik under träning efter att ha fått smått panik på det tidigare under året då jag tränade för Halvmaran.

20121217-161516.jpg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera