En dans på rosor – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

En dans på rosor

IMG_3139-0.JPG 2007 träffade jag min vän Tobias Karlsson eller let’s dance Tobbe kanske ni känner honom som ? Eller kanske talang Tobbe? Nu har han satt upp en egen dansföreställning tillsammans med sitt danskompani “Move Your Feet” på Meropol Palais här i Stockholm 😀 ikväll va det premiär å hela familjen Hedlund/Al Fakir va där!

IMG_3133.JPG

IMG_3136.JPG

IMG_3127.JPG

IMG_3132.JPG

IMG_3120.JPG Jag är rörd, imponerad och så sjukt stolt över min vän som förverkligat sin dröm och det med bravur!!!! Grattis fina älskade Tobias och alla andra till föreställningen❤️ och ni som har vägarna förbi Stockholm : GÅ Å SE!!!

IMG_3140.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.