Vårruset! – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Annons

Vårruset!

Jag har inte alltid varit en joggtyp men sen jag fick barn så har jag insett hur lätt och effektivt det är! Krävs bara ett par bra skor å en fast bh å sen är det bara å kuta ,vart du än är 😀 Idag va det dax för vårruset å vi va ett gäng från Loppi som sprang!

20140526-223643.jpg Grymma brudar 😀

20140526-223717.jpg 20.000 kvinns på språng!

20140526-223746.jpg Efteråt hade fina Loppi dukat upp med käk å dryck, tack fina ni!! Å bra sprunget alla! Nu ligger jag nedbäddad å försöker tina upp, fan om det va det här som va sommaren….känns ju som hösten kom ikväll. Iiiiiiiiskaaaaaaallt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan
    nettan

    Har inte heller varit någon som går ut och springer men har också insett hur pass enkelt det faktiskt är. Brukar även passa på att dra ut och springa medan barnen cyklar bredvid, perfekt sätt att komma ut och röra på sig 🙂
    Va jätte trevligt igår, trotts kylan… 😉 Vi fick ju en helt okej tid tycker jag 🙂

Annons