Dagen efter – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Dagen efter

Jaha å då va melloresan över för denna gången. Denna melodifestival ….som jag bara älskar den!!!!!!!! Jag är så full av lycka, tacksamhet och glädje. Vi kom på 3e plats och jag är så in i helvete stolt!!!!! Vilken comeback för mitt älskade Alcazar❤️ nu väntar ett fullspäckat och roligt år med massa gig å spännande saker 🙂 och ett enorm grattis till världens bästa Sanna Nielsen, en sån värdig vinnare med en sångstrupe av guld!!! Tack Tess å Andreas för att jag får göra denna resa med er, älskar er❤️❤️❤️

20140309-210954.jpg Tusen tack till alla er som röstade!!!!!!! Pusss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine gunnarsson

    Vill bara säga att jag älskar eran låt! Det tråkiga var att när jag och min kompis skulle ringa å rösta gick det inte att komma fram! Sen skickade jag ett sms och fick tillbaka “tack för din röst på yiho”. Haha vafan! Har kollat hundra gånger att det var rätt nummer och det var det. Så röstningen den kan jag inte lita på. Grattis till 3e vinsten ändå:)

  2. linda

    Ni var super, röstade flera gånger:-) vet att det kommer gå mkt bra för er, ni spelas mkt hemma på vår stereo. Jagvubdrarchur era gig ser ut nere i skåneland. Hittar ej info på er hemsida. Kram:-):-)